Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak včera volno-tak ráno ta vycházka v lese,pak šmikání Žeryka,čtení,praní lyšovýho zimního povlečení,na otočku do města pro přáníčka kamoškám,
    doma šlofíka s Dafčou,pak rychlovenčení a na kamoščiny narozky do dědiny,a pak sledování večer pohádky
    kamoška včera mimo jiné probírala,že každý musí mýt myčku,sušičku,robotický vysavč,a že je to rozežranost a tak…
    no mě je to fuk,at si má každej co chce,dělá si co chce,jezdí si kam-hele oni byly tam a tam na dovče…
    prostě mě tyhle věci dost nezajímají,
    zajímá mě jediný-když si někdo z mýho okolí pořídí zvíře a sere na ně-tak to mě vadí hodně-at už známí/sousedi….
    jinak je mi všechno jedno….
    ale tímto jsem se chtěla zeptat PetryK-Peti,ty máš robotickej vysavač,a vím,že jsi to tady před koupí hoodně řešila,jestli ho kupovat,nebo ne,zametený máš za chvilku a tak-takže jak si s ním po takové době spokojená?
    jinak můj názor-rodič mají ze dvou velkých místností obývák-koberce,pak koberce v ložnici,a v šatně,jinak všude dlažba,lino….
    máti má robotický vysavač za 6 tisíc,+normální vysavač,
    párkrát jsem u rodišů vysávala-když byla máti marod,nebo když jsou na dovči,tak aby nepřijely do bordelu,a je to taková fuška vysávat ty debilní Maxovi chlupy-Maxík má totiž na jednu stranu chlupy po kníračovi-tvrdý ostrý,ty co trimuju,na druhou stranu děsně líná po Bettyně-takže všude miliony jeho zapichlých chlupů-který se fakt blbě vysávají,Betty má špicí srst,tam se to všude hezky válí-nezapíchává se to,a dřít se na té ploše z normoš vysavačem…jsem vždycky myslela,že mě jebne,takže máti má robotickej a je spokojená
    takže jak ty seš spokojená s vysavačkem?
    jinak sušičku bych já taky brala-ale nemám na ni místo..
    protože v zimě tady zakopávat o sušák je na vraždu….
    no dnes mezismněna,takže ráno s pejskama k lípě a zpět,u lípy jsem jim dala hledání revírků-aportky,u Dafi klíče,kong,a provázek,u Žeryka to stejný bez klíčů,pak po cestě zpět Dafince několikrát hledej ztratil a dom
    v práci na kase,nemůžu se zbavit zaražené rýmy,což spočívá v tom,že mám furt ucpanej nos,a nemám rýmu….takže jsem si koupila vincentku na pití,mořskou sůl do mosu-hnus teda jako….
    a sinutin
    ona ta klimatizace tady v práci je prostě super….
    večer měla Dafča ropuy,tady přes den dost pršelo,vhílu i přívalovej déšt,tak jí Martin házel chvilku činku na verandě,pak jsem jí házela činku já,a obíhala židličky a smeták…..pak jsem je šla chvilku vyvenčit,
    chvilku vynčil Martin,tak už by mohli jít chrnět a néé aby mě tady Dafča nosila propisku z výrazem,.že musí dostat po večeři pamlsek:-)
    dostane na prdel a bude mět,kšá z pozitivkou:D
    jinak ehm Martin zase nakupoval….tak mám novou lampičku-ano moje byla rozbitá,ale mohla jsem si ju třeba vybrat sama,že….
    pak máme podsedáky na křesla,závěs do dveří aby neulítly andulky-ano chtěla jsem závěs do dveří,ale nééé z bambusovejch tyček,abych kdykoliv jdu sem tam,to měla vomotaný kolem krku……tož nic no,
    Čajda mě vysvětlí jak je tro s těma tapetama a nějakou pořídíme:-)
    no nějakou,vlčka pořídíme:D