Odpověď na: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022 Odpověď na: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TO BYLA ÚÚÚŽASNOOOOOOOOOOOOOOST JÁ JE MILŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!
Sme s Brtnikem totálně mimo, ale jako úplně. Pan zedník se nám ráno smál, když nás viděl 😀 😀 LIDI BYLO TO BOMBASTICKÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ , SEM ŠČASTLIVÁ, ŽE TOHLE MŮŽU ZAŽÍVAT.
PRŠET SICE ZAČLO, ALE SLUŠNĚ HEZKY SEM POŽÁDALA, EŠIVÁ BY TO NEMOHLO POČKAT, A POČKALO, TEN DEŠTÍK CO NÁS CHVILKU SMÁČEK USUŠILY PĚKNĚ VOHÝNKY. PROTI PĚNĚ Z PINĎOURA, CO NA NĚM TILDA JEZDÍ SEM SI TENTOKRÁT PROSÍRAVĚ NASADILA KAPUCU. Zato Pepča, co byl s námi to neuďál a tak mě pak nejen zaflákaný brÜle a neviděl nic, ale na hlavě měl kokrhel s pěny smíchaný s černobílejma lístečkama. Já sem si lístečky prosíravě nasbírala tak, že sem odtráhla výstřih trička a chytala lístečky do výstřihu, do potprdy! Geniální tah. Rozhulákala a a roztleskala sem to včéra zase pořádně, ať to jedeeeeeeee.

Du vás dočíst:

VONA TU BYLA – BUDE BRŮTICE???????? KECÁTE!

A JÁ SE STYDIM KACHNO A BRŮTÍ, PÁČ JSEM PRO KONCÍK ZAPOMNĚLA,ZAPOMNĚLA, ŽE PŘESNĚ V TEN DEN MÁTE NAROZENINY, TAKŽE – JEDEN DÁREK PRO VÁS A ŠÉCKO NEJ, NEJ, NEJ A HODNĚ ZDRAVÍHO.

MÁTE TAM I SRDÍČKA, ŽE TO KUCÍ POSÍLAJI ZE SRDCE:

BRŮTICE HELE MÁM PRO TEBE NOVINKŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!! JE OFIKO UZNANÝ, ŽE HOŠÍČCI SOU KŮLDŮRA!! VČÉRA HLÁSILI, ŽE LETNÁNY SOU UZAVŘENÝ Z DŮVODŮ KULDŮRNÍ AKCE!! HEČ!! TAK UŽ TO NEMŮŮŽEŠ POPŘÍT A ŘIKAT, ŽE TO JE BORDE, NE JE TO KULDŮRA!!!!!!!!!!!!!!!!

ČAAJDOOO?? Jak to děláš, že máš tak pěkně vyfocený žvížátka? Nejen ledňáček, ale tetkon ešče ten zajíc, to je bomba!
Tezky kdyz cas 30 let rad nikdo enmel a porad jen kritizoval,
čajdo-tohle mě moc a moc mrzí a myslím, že Brůtice to napsala moc hezky

Ja su z toho porad uplne u vytrzeni

a to se ti nedivím, je to smaradgovej poklad!

napadlo me jestli by byl blbej napad drazit tapety na plochu? Treba vybrany fotky z vyletu
nebyl, spusť to, je to výbornej nápad.!!

FIFIJOVÁ

Ty asi prestanes na par dni mluvit, uzijte si to na plny kule a zadny vytrznosti!
neprala sem se tentokrá, jen fčéra jsem se důrazně ohradila proti jednomu dervišovi, ale stačilo do něj pořádně vrazit a nasadit výmluvnej gezicth a klidnil se. A na hlasifky sem si dala Vinčénzo v pastilkách, takže dobrý-resp. ne úplně blbý, jen to chvílema vyskakuje 😀

Zajac vypada jak srnka, to uz je umeni chytit totok v letu ostre. 🙂 Modraska jsem nevidela, ani nepamatuju.
Že jo? že to je bomba fotka ten zajoch, ostrá v běhu! Modrásky míváme občas na chalupě a děsně si považuju, když je zahlídnu. Měli jsme jednou – ne kecám, dvakrát, otakárka, ale obecně je těch motýlků teď moc málo.

ten nas nutil se naucit celej atlas hub.
no ty krááso, to je hnusně podlý!! byl to sadista! Vjétčí než Tilda 😀

Ja prijela z fyzio s Troldou a jsem nadsena.
jééééé Fifiiii to tak ráda čtu!! To je výborný, najít někoho takhle dobrýho

“spolu mame neskutecnej vztah”
🙂 🙂 a tohle, to je nejvýbornější 🙂

KACHNA
vižlavletu?
😀 😀 zazdilas to jako dycinky 😀

jak procházka zeleným mořem.
jee, to krásný slunce v košíšku

BRŮŮŮT
NO JO FAKT TU BYLA A JÁ DOUFÁM, ŽE DOJDE NA TODLE

a ja tu s vami stravim vic casu.

na ni slapnu nebo o ni zakopnu
heh na tohle si nejsem schopná s Mousesem zvyknout. Musím vždycky nejdřív o něj zakopnout,abych začla šourat nohy po zemi 😀
Hele ale Sviníí vypadá ňuňu pořád. a Klokányje -teda tady vypadá jako obří péf!

ta alespon tyden bude sypat 🙈😄😄
už se sypu, už se sypu!! 😀

ooo, Esusii Stajni byly slyset i v Malesicich. Holka se tesi na dnesni koncert.. Uzivaji si ho ponekolikate😄
já bych řekla, že to slyšela minl půlka Prahé! dali si mocinky moc kucí moji záležet 😀

Maya
to ti tady bude nekdo zavidet 😀
já ne, páč já sem tam byla a dvakrááááááááááááááááááááááát, zase dvakrááát!

nekam mi vysublimovala moje posledni svetle zelena pinzeta
bude asi tam, co je ten náš účet, takže v p…. 😀 . Já tam ale nejdu 😀

MIRKA D.
kravál já nerada:D

Zásadní chybka, čék dostane tolikatě adrenalinu a enéržyje, že z toho sto let vyžije!

Gratuluju k beznáhubkovýmu stříhání Žerdy

Míla
. Protože vnitřní přesvědčení zavrženýho dítěte je, že nebylo dost dobrý na to, aby s ním ten rodič byl.

tohle musí být hrozný 🙁 a je mi líto každýho, kdo si tím musel projít. Já dostala nějakej životní dar, že na rozdíl od ségry mě odchod otce nikdy třeba netankoval a zatímco ji to poznamenalo na celý život, já jsem se na něj prostě vyprdla 😀 😀 Dyk za to nestojí takovej člověk. Nemáš mě rád? Tak nepruď. Nažďár. Lidí, co mě mají rádi a nebo třeba ještě budou, je na světě fůra, na to nemusíme bejt příbuzní. No není to tak?

V noci pekne sprcjlo se dobre spalo,
😀 😀
Dobjej pane Kjoft, todle musi pjehodit do toho citátovýho fója, co me pjo čajdu 😀 😀 😀 😀
užsem se bála, že tam nic nedáme 😀