Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Bryden vespolek.
    Milo, moc gratuluju k prestehovani! 🙂 Postupne vybalite, nejhorsi trideni a stresy jsou urco za vama. Tak at se vam krasne bydlikuje. 🙂

Cajdo
    Naadherny fotos na Zviru, smekam a hlubokosklon, fakt umis! 🙂 Lednacci jsou uzasni ptackove, nedivim se, zes unesena. Ja je vidam kazdej rok na dovoleny, nad Labickem jich poletuje a lovi dost. Zrovna vloni jsem videla tri na jedny vetvi na druhym brehu, jejich hvizd je nepreslechnutelnej a modra barva neprehlidnutelna.

Mirko
    Sikovnej Zeryk, vida, pujde to i bez kosiku. 🙂

Mayo
    evnejsi 120×80, ze by mozna stacila
    Si vytvor pro predstavu maketu z krabic a uvidis, esli postaci. 🙂

Ja prijela z fyzio s Troldou a jsem nadsena. Prouzky byly nejdriv vystresly, ze snad zase veterina, ale pak se drobatko zklidnil. Prosel „vstupnim vysetrenim“, byla okouknuta jeho motorika a pohyb – leva zadni kycel zlobi a ma pretizenou hrudni pater, jak ulevuje. Mam pro nej bezva tri cviky na posileni. A pak zvladnul, chlapecek zlatej, dokonce i hydroterapii! 🙂 10 minut na pasu ve vane s vodou, pekne si potapal v kroku, prezil i huceni pri napousteni vany. A pak masaz vleze na boku z obou stran, to uz byl uplne rozteklej. 🙂 Ted je hotovej a chrni, se to nezda, ale bylo to narocny fyzicky i psychicky. Za dva tejdny repete. Byl hrozne moc pochvalenej, jak mu vse slo a pry „spolu mame neskutecnej vztah“. 🙂 Jsem rada, ze jsem se tam vypravila, moc mily prostredi, profi terapeutky, pohoda, hlavne at to Troldovi pomuze. Kdyz ja rehabky, tak on taky, jakej pan takovej kram. 😀