Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
včera na odpo teda mín lidí,byly jsme 2+zástupkyně,já chodila na kasu jako druhá-takže vybalování,úklid-ježííííš to je tak fajn nebýt furt na kase-to si člověk úúúplně vyprázdní hlavu!!!!!!!!!!!!!!!
na té kase je toho soustředění na MĚ-píšu o sobě-jiní to mají asi jinak
tak na mě dost-hlídat stravenky-at je dám dobře,vracení peněz,at namarkuju dobře láhve,zboží+hlídat fronty-do toho být milá,příjemná…..
no nic,takže hlava si odpočla,pochopitelně člověk zase utahanej,že furt chodí,tahá a tak,ale na hlavu dobrý,není tam můj psychickej výcuc z lidí,
pobavil mě strážnej:D-prej Miri drž se
já-proč,jsem něco provedla?
on-ne,jde ti to dobře,tak at ti to vydrží-a oba jsme se začaly strašně smát,protože jsme si vzpoměly jak před dlouhou,dlouhou dobou jsem byla na smněně ta co vybaluje,uklízí,chodila jsem na kasu asi jako třetí,so odpo,a k večeru mi šel tenhle strážbej říct,jak mi to hezky šlo,jak jsem všecko stíjala,i já jsem měla ze sebe dobrý pocit,jak jsem stihla to co ostatní-vybalit,provézt zbytkové palety ve skladu,úklid a tak….
no a rozbila jsem mycí stroj…..
a druhý den neděle odpo jsem dělala celý obchod mopem…
tak tomu jsme se včera zasmáli….:D:D:D
dnes volno,tak jsme ráno vzaly včecky 3 psi i Btty rodičů,a jely náš pařezový okruh na okraj Ždánského lesa,jely jsme brzo ráno,takže chládek,a můj potroublý věčně zmrzlý čokl klepal kosu v autě,protože měla mokrý nožičky s trávy…..se z ní zbláááznííím
vedro jí vadí na chození,když má mokrý nohy tak jí je zima…..
se z ní picnu…
no v lese se proběhli,zaskákali si po pařezech,Žeryk zaválel sudy,Betty se proběhla na 5metrovým vodítku co máme na vodění obou psů…
doma snídaně,čteníčko,pak ostříhání Žeryka strojkem s nástavcem,hlavu,uši,teda nůžkama-+trošku šmiknout ocásek a nožky-A HEČ VŠECKO VŠECIČKO BEZ NÁÁÁÁHUBKU-TO ČUČÍTE COOOO????
no pak jsem ho vytřela tvlhkým hadrem ze ždibcem pletové vody,dala mu půlku párku za odmněnu po kousíčkách,a du si číst….
Černejčaj-citáty-mám knížečky citátů
Milena-taky neznám toohle úsloví-to víš já su z Moravy jak Čjda,a úsloví-není čas na hrdinství znám,ale tady se nepoužívá:D
gratuluju k nastěhování:D
a ke koncertu zdarma:D
kravál já nerada:D