Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ty jo fčéra se krásně venčilo! Nebylo takový horko, byl klídek, já to milujůůů!!

Doufám, že Kimi bude dneska už líp. A souhlasím s Kuskkusovou – jedna plznička denně – nebo možná dvě?

A koukám, že Fifijová se dala na malířskou dráhu! Jen tak dál, jen tak dál! Jdu to hodit do galerie 😀 , tohle nesmí dojít zapomnění 😀

Fifi
    Tak at si prihodi luxovani a myti wc a koupelky, bude to pak tak pul napul, domaci prace? 🙂 Nereknu, kdyby chodil ztahanej z prace jak ty, ale kdyz je zase doma
    přésně, váli si doma šunky, tak ho neubude. V podstatě by to mělo být tak, že Mirka přijde domů a už tam nemusí na nic sáhnout. A ne, že bude dřít jak kůň. Hodit prádlo do pračky a pustit ji, vyluxovat, vytřít ho nezabije. To bych ho dřív zabila už dávno

Mirka D.
    děvčata,vám musím napsat co se mi dnes přihodilo v práci-

🙂 to je háskýý! Já bych taky byla ráda, kdyby se mě paní na pokladně zeptala a já jí mohla říc, jak jsem říčná, že jdu na Rammštajní a jak zas budu „dělat bordel“ a řičet a pak nemluvit a…….. jej,to by se mi líbilo. Taky bych určitě pukla, kdybych to nemohla říct 😀

čím su starší,tím si měkosrdcatější….
    tomu rozumím 🙂 , já to spíš ale myslela na Tebe vlastně, že když Ti to chybí, proč tam nechodit. Vzala bych klidně jednou Žerdu, jednou Dafču , mít to takhle za bukem, to by bylo supr však by si s ní mohla cvičit opodál ne přímo ve skupině a tak. Tu hromadu psů bys na ni prostě nesměla nechat vrhnout, to se musí kočírovat. Já jsem taky hnala tehdá svinským krokem borderu, co dělala ve školičce nájezdy na ostatní štěnda, dostaly s pánčičkou takovou sodofčičku, že si to pak obě rozmyslely.

Dennyky
    Papam masicko 🥰

to je ňuník 🙂 , za chvíli z ní bude úplnej lef!