Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

děvčata,vám musím napsat co se mi dnes přihodilo v práci-Jarda Dušek by řekl synchronicita,já říkám náhody nejsou…..
    párkrát jsem se tady zmínila,že občas s těma zákazníkama prohodím pár slov,
    že mi to při mé ukecanosti nejde jen můít-brý den,penny kartu,naschledanou-a furt dokola…
    prostě občas něco prohodím k nákupu,nebo pochválím účes,šaty,nebo já řeknu něco vtipnýho,zákazník taky…
    jesně nedělám to furt,ale jednou za čas….
    taky tam chodí hodně stejnejch lidí,že….
    no nic
    ALE FAKTŘ NIKDY,VŮBEC NIKDY JSEM NEUDĚLALA TO CO DNES-JEDNAK SI TO NESMÍM DOVOLIT,A JEDNAK MI DO TOHO NIC NENÍÍÍÍÍ!!!
    hodně lidí telefonuje u nákupu,hodně lidí si čte/píše smsky,
    a dnes nákup,paní+pán,znám od vidění,ale ne známí
    a já vám nevím,co mě to napadlo?!?
    -pán si čte v mobilu-a já mu najednou říkám-přísáhám-nokdy jsem se na to nikoho nezeptala!-a já tomu pánovi říkám-co čtete zajímavýho?co píšou?
    a on-já vám hned odpovím,to je fakt zajimavý
    a -já hned-jsem se úplně chytla za pusu,rukou jsem udělala odmítavý gesto,jakože ne,ne,nic nechci slyšt,a říkám mu-ne,ne,já si dělala srandu nic mi neříkejte,omlouvám se!
    a on—–né to vám,řeknu to je fakt zajimavý-no a říkal,že je fanoušek Fredyho Mercuryho,a že mu přšlo,že je tam na pozim nějalá 3denní akce z ubytováním,někde kde oni i nahrávaly,dokonce se mají sejít i se sekretářem Fredyho Mercuryho,no prostě nějaká akce pro fanoušky,a no,hned,že mi pak na podzim určitě!ukáže fotky,a že se moc těší,a kolik to stojí a tak
    a bylo vidět,že je úplně ščastnej,a rád,a kdybych se ho nezeptala,asi by pukl,
    jak to hned musel někomu říct-jakože byl rád,že to může někomu říct,byl fakt nadšenej,když o tom luvil,úplně moc štastnej…
    taková věc mezi nebem a zemí-jak kdyby mi něco v tu chvíli řeklo-hele zeptej se ho…..dobrý,že?:-)