Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

jsem měla zajímavou domácí smněnu:D:D:D
    jak ted mívám ty mezismněny,což jak jsem psala,se teda musí domácnost rozvrhnout stylem-kousek ráno,kousek večer….
    prostě,to co bych dělala odpo po práci,případně dopo před práci,
    tak dělám kousek před prací,a něco po práci,
    no,díky vedru jsem začala chodit ráno kolem sedmé na hlavní vycházku,
    pak dom,snídaně a do práce
    když nebylo vedro,chodila jsem na vycházku půl hodky přred odchodem do práce a bylo to stylem-kousek od domu/pocvičit/pohrát
    no a dnes v noci-šla jsem spát v půl jedenáctý,vzbudila jsem se kolem třetí,šla jsem narvta pračku,ohřát si mlíko,nakrmit kočku,pustit Dafimu a spát
    v 6 ráno-pověsit na terase v noční košili prádlo,nakrmit kočku,pustit Dafinu,
    a spát…
    v sedm ráno vylézt,ze psama k lípě,kolem lesa,kousek v lese,od hájenky dolů,
    pak se nasnídat,a do práce
    v práci na kase milion lidí,
    dojet dom
    večeře,posedět na terase s kafem,požehlit/sklidit prádlo,vysát umýt wc,uklidit andulkám,vysát psům pelechy a jít za psama kousíček k lípě,každýmu dát pachivej čtvereček a dom….
    no su zvědavá,jestli budu v noci zase prát:D
    ale zase je to levnější:D:D:D než ve dne….
    PetraK-ke cvičáku-hele jako letitá výcvikářka bych si poradila to samý-bojí se psů-alou na cvičák mezi psy…
    jenže!!!!!čím su starší,tím si měkosrdcatější…..
    dřív jsem na ty psy byla tvrdší než ted,
    teda,jednak teda se přiznám i jsem byla tvrdší v trestech,né že bych je přímo bila,ale cukání vodítkem,vycikání za obojrk,vytřepání za kůži na krku…
    vlastně Dafi je můj první pes,kde jsem se snažila fungovat bez naprostých fyzických korekcí,Bttyna teda taky,tam všechno pozitivka,pamlsky,
    na ni jak se šáhlo-posadit na zadek,položit,tak se válela na zemi a břicho nahoru,takže u ní se muselo všecko bez šahání,
    ale když už něco uměla,a měla chlucý uši tak jsem s ní cukla na vodítku…
    no nic….
    ale prostě Dfi je z těch psů tak vypsychařená,že představa,že ju dovedu na cvičák,a tam se na ni vrhne hromada velkých čoklů-byt ji nebudou chtít nic udělat-jako Dafinu by asi kleplo-dobře tak nekleplo,ale dost bych ju vystresla,a to se mi nechce….
    a vím,že tady na cbičáku to tak chodí,když jdem k hájence je tam vidět,máme to přes pole,a prostě tam líce smečka psů……děkuji nechci….
    kdybych to tam znla,byla členem,mohla si to nějak ošéfovat,jako třeba v BK,ale takhle ne prostě….