Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Mno……… tak máme vjédro, jak má bejt a my nemáme další ze zdí. tentokrát v předsíni. takže máme nyní hodně místa v předsíni, více světla v předsíni a taky – díky chybějící zdi tam máme toaletu 😀 😀 😀 😀 . Takže budeme-li se chtít držet hesla, že kdo se bojí séře v síni…….tak to máme prozatím s komfortem a můžeme ne na kýbl, jak se chodívalo dřív, ale na porculánovou toaletu která tam stojí, je plně funkční a má navíc fialový prkénko 😀 😀
Včéra jsem nejela do akce Traktůrkem sama divočinou, páč se muselo jet nakoupit. Takže musím až v sobotu. Ne, že by mě ten odklad mrzel 😀
JO A!! MÁME ČÁÁPYYY. Teda ne přímo u nás ale ve vesnici, kde projíždíme. A protože se vždycky čápi pojmenovávají podle obce, tak já jim začla říkat Kačenka a Karel. Káča už sedí na hnízdě a Karlos loncá po loukách a polích kolem. Dozvěděla jsem se to letos a furt to vypadalo, že tam nezůstali, protože vedle se rekonstruuje veliká budova, je to dost natěsno k tomu komínu, aleee huž jsem je viděla několikrát, včera se jeden z nich protahoval na hnízdě, dneska ráno čouhala hlava, tak dobrý, bydlikujou tam, to mám radost, budu je pozorovat.
Fifi
Ach, babicka vizli…
udělám co půjde. Prozatím jsem vymyslela, že jí zkusím najít dočasku a to dočasku sponozorovanou, v tom záchytným kotci to prý moc nedává. A pak….. se uvidí, ne?
Fanca ma masku jak Zorro mstitel!
🙂 ajooo tak žádná Fanča, ale Zorča 😀
Redaktorka doktorka Zorka Horkáááá – pomooooooooooooooooooooooooooooct 😀 😀
RD vedle vzniknou dve az tri bytovy jednotky. Parada.
Fifijová, to mě mrzí 🙁 🙁
Pak jsem se pobavila pri zalejvani. V
si měla zalejvací estrádu!
Oni tam asi mají chládek a stálou teplotu? a hlavně se tam na ně nikdo nedostane
rich bitch.
😀 😀 ty seš předefším velká Stračena 😀
. Tyyyblaho, rodicovstvo se nalita, co 10 minut tam pristane dodavka zradla.
Jojojo, pamatuju se, jak jsem takhle pozorovala právě sýkorky u nás na zahradě a tehdy jsem se rozhodla, že jim budu přilepšovat -aby hmyzáky měli pro mladý, sypala jsem jim na pařez, kde hnízdili slunečnici. A jak si dávali do zobáčků, rodičové. Takhle jsem právě začla přikrmovat
Mirka D.
brala mi i krev,jestli tam není zánět,a dobrý,nemám/neměla jsem teploty,
tak to je fajn, že Tě takhle proklepa a navíc jsi na kase, to by mohlo být brzo dobrý, ne?
jo,jo není nad sousedy……
tohle se nečte dobře, takovej výčet psích vězňů 🙁
jsou zdraví,nic jim není….tak na co je budem očkovat….
no,švagrová neočkuje děti,tak rodiče nebudou očkovatr psi….
vy jste tam opravdu velmi zvláštní kraj 🙁
nicméně Fifi má pravdu, vzteklina je povinná a můžou dostat flastřík.
zvědavá,jak to z vižlou nakonec dopadne
a to já Mirko taky, a hodně 😀 když mě pes něčím osloví, zjišťuju dál, Bubi taky nebyla nějaký bezhlavý vystřelení do prostoru. 🙂
ale při Dfininé panické hrůze ze psů se mě ju tam nehce tahat….,
ty jo to závidim, to já bych tam právě chodila, aby se ona ochodila a přestala řešit. Pěkně pomaloučku, polehoučku…. a radovala bych se z pokroků. Týý jo cvičák přímo v dědině, to je poklad! Zvlášť, když Tě to baví. Mně až tak moc ne, chodila jsem tam vždycky kvůli těm psům, nejsem na tohle moc nastavená, práce se psem mě baví v jiný rovině, ale bylo to fajn, to jo. Hlavně pro toho psa, pro jeho lepší učení a tak.
černej čaj
Vcera po rehabce dneska krk o fous lepsi,
huráááá! Tak se posouvej a uvolňuj.
Jo, kamarádce se moc líbily Tvoje vlčí fotky co máš na webu.