Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Kecací jaro 2022
PetraK-jsem zvědavá,jak to z vižlou nakonec dopadne….
se přiznám,že já jsem nikdy pnutí-tohohle psa z útulku chci-neměla…
ale u mě je to tím,že já vlastně nevím co JÁ bych si z útulku vybrala a za druhé vzít si k nám další zvře nehrozí-4 psi na dvoře+kočka mě přijde až moc…..
proč jsem přstala chodit na cvičák?
začala jsem ve 13 letech s tehdy 3letým křížencem knírače Kimem,s tím jsem před tím 2 roky chodila do kynologickýho kroužku,což bylo normálně při DDM,učiůy jsme se teorii-reflexy,podmíněný,nepodmíněný,nemoci,krmení,péči o srst,výchovu,psaly jsme testy,+chodily na cvičák,učily psy základům stop,poslušnosti,překážkám…
no tak s Kimem jsem od jeho roku chodila 2 roky do toho kroužku,pak od 13 let na cvičák,k tomu si půjčovala i jiný psy,a od Kimových 7let jsem si půjčovala Killynu-ze kterou jsem dělala zkoušky,závody,ukázky do škol,školek,za postiženými děckama- u Killyny byla výhoda,že jsem si s ní mohla dělat co chtěla,byla jak moje,akorát nebyla moje….
do Kima mě kafrali naši….
po Kimovi,a Killy přišel Dux a Gero,no a s osmiletým Gerem jsem se pak odstěhovala z BK,takže na cvičák jen občas….,
tady v dědině cvičák je,ale při Dfininé panické hrůze ze psů se mě ju tam nehce tahat….,
a s mýma nedělníma smněnama nemá cvičák moc smysl….
ještě bych mohla dojíždět do Bučovic..a to už se mě vůůůbec nechce…..,
ale 18 let jsem tam chodila,12 let vedla výcvik….
DENNY-držím palce s kotátkem!!!!!
Kachna-děkuji Martínkovi za zaslání hezkých foteček!!!!