Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi-aléé táhla jsem do práce:-)
v úterý ráno jsem byla u Mudr.,angína/chřipka to není,jak mě v pátek v sobotu štípalo při polykaní,tak zaražená rýma,krk dobrej,
brala mi i krev,jestli tam není zánět,a dobrý,nemám/neměla jsem teploty,
jen ucpanej nos,takže mám sinupret forte,kapání do nosu,
v práci mám ted smněny jen na kase,žádný mražáky,nic,a pak dost volna….
jak jsem začala kapat,tak krk dobrej,
akorát ten vypadlej zub,u zubařa bych to nosem neudýchala…..
jinak k vysvětlení toho cizího slova-jak se to vlastně řekne česky?
pachový čtverečky dělám ze všema 3 psama i s Btty,občas i hlavolamy v ručníku,a v tom obdélníčku takovým na mop-ten mop s těma cuckama takovejma,tak já s tím nemopuju-tyčku už jsem vyhodila a mop-ten látkovej obdélníček používám jako čmuchací hlavolam
jo,jo není nad sousedy……
u nás jedna sousedka co sem dojíždí má starou fenu jezevčíka,žádný venčení nic,vycházky,veterina,nic,
výchova,hraní nic-jen po ní strašně furt řve-co to děláš,co to máš,kam lezeš…
pořád a furt,fena občas skolabuje,tak ju polije studenou vodou,v zimě teda ne,protože ju má venku-dojíždí tam jak na chalupu,
k ní druhou fenu jezevčíka,taky venku,krátkosrstou-jako úplně hladkou,taky venku,výchova 0,vycházky 0,péče 0-jasně jídlo jo:-)
a furt po ní řve,takže často nechodím na zahradu,abych to neslyšela….
přitom co se táká vycházek,chodí k ní vnuci,ti chodí do lesa….
no nic no…..
v BK -sousedi z jedné strany měly pidi betonový dvorek tam 13 let rezavýho křížence….neznal nnic než ten dvorek….
u Killyny-její sousedi obr dům,obr zahrada,a vzadu u kotce Killyny kotec pro Kokra,kterýho nepouštěly na zahradu,nevenčily,jen jednou denně mu daly vodu,jídlo….taky sousedi….
no nic…..
přeju ti lepší sousedy…..
včera mě říká máti Matinova-má mi jako neříká nic,leda by mluvila ze záhrobí:D:D:D
tak Martinova máti mi říká-no očkovali u zastávky psi,,ale my jsme nešli,minule nám Bttyna zkolabovala,tak je očkovat nebudem už,stejně s něma nikam nechodíme,a snad nikoho nekousnou,v tom tvým časopise psaly,že vzteklina tu není,a proti jiným nemocem jsme je nikdy neočkovaly…
jsou zdraví,nic jim není….tak na co je budem očkovat….
no,švagrová neočkuje děti,tak rodiče nebudou očkovatr psi….