Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To jsem si to včera užila venku a i pak doma, sedli jsme si na zápraží a bylo dobře. Měli jste se jak? Já dneska asi, asiiiii pojedu sama na chalupu. Bojim se ale převelice. Nejen tý cesty, ale i toho jak to sama zvládnu s traktůrkem. Vyjet z garáge a pak do ní hlavně zpátky zajet, to je prekérka. Taky jak mi půjde sekání – tráva na horní louce je přerostlá už hodně, ešivá ho zahltim – abych to pak dokázala vyčistit………. no je toho hodně, čeho se bojím 😀
ČAAAAAAAAAAAAAAAAJDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
SEM V RAUŠI! Díky šumákovskejm fotkám – krása, krása, úžasnost. Jsi močikovná, močikovná, dej si nějakou dobrou flákotu, zasloužíš si jí 🙂
Fifi
Ruzice ma dirku v predni pacce, vycisteno a doufam, ze ji to nezacne nak hnit. 🙁
dopr…… tak to je smůla tohleto, aspoň, že jak píšeš, je jinak soused v pohodě, držím úplně hodně moc palce, aby se to zhojilo ne rychle (páč to nechceme, aby se to zavřelo), ale dobře.
Maya
k sousedům za potokem se přistěhovala nějaká ženská s raslem a zřejmě po obědě ho vždycky vyhodí ven a von tam blafe, ale jako furt a hodiny, tím vysokým ječákem a
z něčeho podobnýho mám osypky a jsem ráda, že zatím u nás dobrý. Sousedce sice blafe rotvík, ale není to v rámci hodin, je to sice večer, ale frekvence taková přijatelná. Třebas až se čokl zabydlí, tak ho to přestane aspoň trošku bavit?