Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Tak s chovem se nese i to, ze zatimco v prirode by dost zvirat umrelo pri porodu nebo pri nepodarenym treba 2x uz by dalsi porody nemelo a tim „prezivaj“ jen ti nejsilnejsi tak s timhle piplanim se proste nese i to, ze vubec nemas tuchza zda mas chovnyho jeidnce z prirozene silnyho rodu nebo se jeho rodice i prarodice piplali s madmerne neadekvatni peci ktera by prirozene tolik potreba byt nemela a pak se to jen vlece a vlece
Jak sem rikala ze ten kolega ma.pritelkyni a pomik za 90t protoze casto trrba 2 vrhy mrtvy stene a treti vrh s 1kusem se musi piplat… ja chapu nekoho ze ma velky nadeje a idealy a zkusi to, ale nechapu pak kdyz se zjisti ta realita, ze misto aby se na to vybodli tak se priste jen 2x vic snazej… ohrozujou fenu i mlady… a ta cena nakonrec ani neprinese zadnej zisk protoze to vypiplany jedno stene jen pokryje predchozi vydaje za porod za ktery je dira na uctu… proste opakovana marna snaha s ohrozovajim zivota chovnyho jedince jen vic zvyraznuje nasledny problemy u jeho potomku… a nakonec i ti psi s tim maji dost potizi a pokud jsou na tom lip nez kocicky tak to teprv proste nic moc