Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Chci vám jen říct, že jsem asi první člověk na světě, kterej si při sekání trávy málem oběsil. To nevymyslíš tohleto. Prostě jedu, jedu , hodně rychle jedu a najednou visim. Projížděla jsem pod vrbou kroucenou a tam se občas stane, že se ty větve větrem zamotají asi no a udělalo to pěknou oprátku 😀 . Takže vlastně tohle je něco jako Reportáž psaná na voprátce 😀 😀 Nebylo to příjemný ani trochek teda.
A taky nejni příjemný, že topenář tetkon přijít nemůže 🙁 prej až koncem týdne 🙁 🙁 takže se to celý zastaví. Tak se dneska zboří starej záchod a pak se bude dělat strop. Otázka je, ešivá to stihneme do instalace oken, že jo. Ty mají přijet huž za měsíc a deset dní.
černej čaj
ale nechci feri zavirat do kuchyne
však toho se bát nemusíš, že by jí to vadilo, to je jako cvičit nejdřív s jedním a pak s druhým. Tak by si šla čuchat nejdřív Ferrata – však by jí to taky bavilo, pak bys jí odvedla vedle do kůchně, tam jí dala nějakou drobnost do kongu a čmuchat by šel Karlos. Ono to je i lepší, že ten pes je v místnosti vždy sám, má na to klid, soustředí se na to a nejede v módu honem, honem, aby mi to ten druhej nesnědl. Já třeba teda dávám hlavolamy pospolu, ale každej má svůj a nastavenej tak, aby skončili stejně, pokud by byl jeden rychlejší, dohodím mu tam nějakou drobnost.
Odetta
heh, ani jsem nevěděla, že provozuju enríčment 😀 Procházky, kdy to vede pes už dělám roky – v momentě, kdy je pes vychovanej tak, že je normální. I když už i Tali si to střihla. A vždycky je na psech vidět, jak moc je to baví, jak si to užívají, že jsou to oni, kdo rozhodují, kdo to má pod palcem. Řekla jsem si před lety to, že i když je pes vychovanej a pohybuje se na volno, tak pořád je to o tom, že my mu určujeme kam se půjde a on by třeba rád jinam, zkoumat něco jinčího, tak jsem to zavedla a je to moc fajn.
Dennyky
nádherná víkendovka
Dennyky hele já na tý první fotce Xeničky – prostě vidím Tvůj výraz, teď si nedělám legraci, ale je to tak, vona kouká jako Ty !!
Taky máte pyl až na fuskách? Nemám to ráda, jak to vrže mezi prstíkama.
Ne, já ho mám na hlavě, místo másla 😀 včera Brtnik hlavou drcnul do větve starýho smrku a na mě se vysypala tuna pylu 😀
PetraK už si se ptala dvakrát, ano injekce bohužel píchat budeme
ach jo čudinka malinkatá. Tak doufám, že je obě dochtor pořádně prohlídne a aspoň Koněva propustí do normoš režimu.