Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
vcera humorna scenka, prcek brachy poprvy presplhal zidku do zelviho vybehu a vobjevil tam misku se salatem a pampeliskovymi listy, svagrova se chvili snazila zachranit zelvam zradlo tahanim pampeliskovych listu z krku, ja se teda mohla potrhat smichy neb klasika jak se pes snazi rychle sezrat co nejvic jde co nejrychlej, ale pak to vzdala, jo jsem ji rekla, at to necha bejt, tak sezral komplet vsechno a to je toho kopa, ono prekvapive zelvy zerou docela hodne
jen Lokinek si uzmul dva maly kousky, jeden sezral a jeden nechal volne lezet na travniku, zdalky ho dozoroval a stacilo mu prckovi dvakrat vysvetlit, ze toto je jeho a bylo, prcek chodil dva metry kolem
jako prislo mi to bezpecnejsi nez tohle trenovat na mase
svagrova si jako povzdechla, ze by potrbovali Lokina pujcit na par mesicu domu, ze by jako naucil, ze co je na zemi se nezere
no rikala jsem ji jak maji trenovat klid pred jidlem, ale mam dojem, ze az tak to zase resit nebudou a je fakt jen otazka casu, kdy sezere neco echt nestravitelnyho
blby je, ze ted si budu muset dat tu praci ,fakt hodne, naucit ho, ze z zelvi misky se nezere a to dost pochybuju o uspechu a nebo to budu muset pokazdy uklizet