Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem se fčéra projela busem a dneska zasejc pojedu a dneska celou trať -včera mě většinu cesty vezla kolegyně, jen poslední úsek jsem dala autobusem. Dneska to bude ale se vším všady, tak jsem zvědavá, jak to klapne.
    Prošli jsme se pak s ohaříkama, uďála jsem salátek, šla dělat večeři a zároveň, že uklidím zas nějaký stěhovací věci, pak jsme skorem hořeli…… no, nebejt Rumíčka, hořeli jsme úplně, takhle jsem ten volej těsně před vznícením stihla vyhodit na dvůr 😀 ovšem v baráku smrad a šedivo. Teď to v předsíni vypadá, že jsme si tam opejkali buřty :D, jak to tam voní 😀

Mirka D.
    nééé, žub neeee, chudero malá, jako by nestačil Martin.

Fifi
    tak jsem hovorila s pojistovackym robotem, maji to fakt vymakany.

viď? prostě je to divný divný a zvláštní, aspoň já to tak vnímala.

O kolegovi radši pomlčím, je to hnusnej xindl.

Ruzice ma taky stiplej rezak a ohoblovany spicaky, na funkci to vliv nema. 🙂

jojo, to říkal taky. hezky ho prohlížel celýho i kulky i tak, tak jsem ráda.

Resili jste nejak ted Taliprdi ocas, nedoporucil vet neco?
    řešili, ale ono to prostě moc řešení nemá 🙁 je tam jen kost a chlupy, prostě člověk musí mít štěstí, aby se to zahojilo. nám se vždycky zadaří, vypadá to supr a pak přijde jeden debiliní moment a prd ho. nicméně lepší, než na začátku to je. Jak mi radili, mažu měsíčkovou mastí a vážeme.