Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak cestou do práce jsem prodala za plnou cenu knížku co jsem dostala k narpzkám od holek ze čtyřlístku z BK,
bylo mě to sice blbý-jakože dárek z domu,ale jak se snažím o ten minimalistickej životní styl-co nenosím-kontejner charita-koupím/dostanu novou věc-hned jde jedna starší z fomu-jednak fakt nemám místo,jednak si jinak sama věci moc nekupuju na sebe-takže od Martina mikinu/svetr-nebo když od někoho něco dostanu,
tak jde z domu věc kterou mám třeba let…
kupuju si věci když potřebuju nový
no a knížky taky každej rok jde něco z domu…
a roky u mě byly dárky posvátný….
jenže knihovna není nafukovací,že….
dostala jsem od nich diář na roky od Krajča a jeho ženy,ten používám,je dobrej,pak antistresovýho pajduláka růžovýho gumovýho…
antistresovejch věcí mám už víc,ale jsou to věci z gumy,což je mi nepříjemný do ruky-kdyby to byl plyš/dřevo-tak bych byla radši-no takže pajduláka mám,diář používám,
a knížku jsem dnes prodala,a koupím si něco,co budu číst,a bude to jako od nich…
jinak v práci na odpoledne-kasa,večer vedoucí,že mi namarkuje nákup,
já si po cestě kousla ze svačiny,žvýkám…
a najednou lup-upadl mi zub-moje hooodně spravovaná nahoře,,,
tak jsem ho šla vyplivnout….
a šla jsem uklízet….
kdy se objednám k zubaři necím,zavolám tam zítra,uvidíme,
v pátek smněna navíc-ach ty naše neschopenky….
zítra mám mezismněnu,ve čtvrtek Mudr. v Kyjově….
k Martinovi-hele já neříkám,že ho ty záda v pondělí nebolely,nemohl se ani zohnout…. ,ale na rehabky až 18,5-to se v Bučovicích tak objednává-až za 3 týdny….
že by doma PŘEDTÍM NĚKDY CVIČIL NA ZÁDA TO NÉÉÉÉÉ
až ted,jak má chodit na ty rehabky,tak mu máti pár cviků ukázala,jeho máti cvičí denně na záda+chodívala na jogu a na kalanetiku-nebo aspon cvičí cviky z kalanetiky…
jako sere mě to…..
já jako neříkám že mu nic není,já věřím,že ho ty záda i bolí,
ale to fakt většinu lidí dneska…
a když s tím nic nedělá-tak samo se to nespraví,že…..