Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak dnes jsme daly vycházku za barákem v lese-k hájence,okruh kolem obrázku v lese a od hájenky dolů,jsem nějak myslela,že ještě někam sjedem,ale nebylo čím,
tak jsem vyprala,vykartáčovala jsem pořádně Dafču-ošmikala jsem jí nakrátko hlavu,nápsenku, a trošku vzala nástavcem stehýnka,protože jaksi nejdou trimovat,přečísla jsem Žeryka,
na Dafči jsem našla 2 pijáky,už nevím,co jí mám proti pijákům cpát…pipetu měla před pár týdny….
pobavila mě v lese-metr od nás byl zajíc-oba psi na něj čučely s cesty,pak,zajíc po cestě odhopkal,psi na dlan obrácenou k nim jen stály zíraly,tak se pak rozešli,v klidu,pomalu,no šli jsme dolů po cestě a Dafině před čumákem vyběhl zajíc,tak i když zvěř nehoní,tak neodolala a rozběhla se za ním-ale jasně žádnej šílenej trysk-kterej by předvedli Mx s Btty a k tomu by na delší dobu zmizly-proto jsou v lese vždycky na vodítku,
tak nic takovýho,prostě se za ním rozběhla já použila nejrozumnější KYNOLOGICKÝ POVEL CO JSEM V TU CHVÍLI MOHLA,DLE KNÍŽKY FRANTIŠKA ŠUSTY tzv.DELTA SIGNÁL-použila jsem povel-Dafíku,DAFÍÍÍÍÍ PIŠKOOT,UFO PIŠKOOTEK
Dafík,Ufík-se na PATĚ OTOČILA A TRYSKEM VALILA KE MĚ-co je nějakej zajíc proti kusu žvance!!!
Černejčaj-Ziburu bych ti půjčila-tatkovi by to určitě nevadilo,
já moc cestopisy nemusím,i když pár jsem jich četla od Mileny Holcové,ale jinak
Zibura se mi číst nechtěl krom těch prázdnin z česka…
jinak já u knížek si musím aspom trošku přdstavit jak to tam je,musí mě to trošku něco připomínat
třeba jsem nikdy nemusela romány z Francie-z Paříže a tak-to mi nic neříkalo,
jak pár knížek jsem se snažila přečíst a nic….
mám ráda knížky z Anglie,z anglickýho venkova…
do života někoho na statku se v žiju v íc,než,když čtu román z prostředí mrakodrapů,kanceláří,byznysu…
Herriota miluju ten popis života ,ty popisy přírody…
ale popis veterináře z nějaké kliniky někde v super velkým městě by se mi moc nelíbil
od stejné spisovatelky román z ranče se mi bude líbit,ale román z života -město-mrakodrapy,boháči,obchody…kancelářský život to jaksi nic….