Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
v páetk jsem vstala v 6,po půl hodce jsem vylezla s Dfčou ven,daly jsme vycházku podél řeky,koupaliště a zpět-Dafi nadšená,veselá,běhající-no bylo chladno,byla akční…
došla jsem dom,dala jsem snídani-na otázku tatky-nechceš mě vyžehlit?
jsem neřekla-co jsem měla na jazyku-nechcu!:D
ale vyžehlila jsem mu,pak jsme daly doktorskou pohádku od Krla Čapka
Mnšík tam měl léčit černokněžníka a ty hlody byly bombastický….
třeba-no bude to chtít operaci-no já to ještě nikdy nedělal,no přežije to každej osmej pacient…
no musím se umýt-před operací je důležitá hygiena…a pak tak mimochodem-no já se nemyl ani nepamatuju..:D:D:D
my byly s tatkem mrtví smíchem…..
bylo to některý věty,jak kdyby si je tam dodával navíc….:D:D
scénař Jrmila Turnovská co dělala ty studiový pohádky so Studia Kamarád-ale prostě fakt prča-ještě tam hrál Nárožný-ten taky neměl chybu:D…..
no pak jsem tatkovi umyla všechny jeho 2 okna:D.pořádně utřela prach,vydrhla koupelku,a vyleštila prach na skleničkách v sekretáři…tam se teda dloooouuuho prach neutíral….
po hodce úklidu,jsme zasedly chvilku k tv,
a pak jssem šla před 12hodinou na oběd s druhou kamoškou ze čtyřlístku-daly jsme si meníčko,pak mi ukazovala fotky z dovči,byla za svou 15tiletou dcerou v Dubaji-životní sen její dcery-všude beton,budovy,v nich miliony obchodů z hadrama…
pár fotek od moře a bazénu…
mě by tam švihlo po hodině-nikde příroda,beton,sklo…budovy…
ale mě tam nikdo nezve,že….
no,pak jsme došli k nám já přehodila gatě,nundu,místo kabelky jsem vzala batůžek z miskou a vodou a šli jsme s Dfčou Palavou za mou tzv.druhou mamkou,tam se kámoška odpojiila a my s kamarádkou a Dafinkou zamířily do lesa k potoku at se ochladí,protože teplo,pak jsme to vzaly přes přehradu,kolem hřbitova do města na kfe-jedna lavka,pak džus-druhá lavka…
pokecaly jsme obešli jsme náměstí a já se vydala s Dafčou dom,bylo před půl šestou-takže Zibura,tv kultura….,pak večer vyvenčit Dafču…a hají bucí…