Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

prijely jsme z výletu,nezmokli jsme a jsme tu!!!
    ve čtvrtek teda po pěti hodinách spánku-jsem šla spát v jednu ráno a vstávala jsem v šest hodin…
    zbalit se vyvenčit oba pejsaky,Dafi se nevykadila,takže nervy,že se jí bude chtít někde v civilizaci…pak jsem si říkala,třeba se vyvenčila ráno na dvoře,když jsem ju pouštěla…
    no každopádně na klidu to nepřidá….Martin mě hodil na půl osmou vlak,dojela jsem do Brna,tam přstup na bus,za půlhodky v BK,z nádraží pěšky-no furt se ten šedej pobouchanec nevyvenčil….
    no nic,došli jsme k tatkovi,ten u baráku díru až někam dělají tam ten nadchod,takže debilní provizorní mosteček s blbejma díravejma plachama-takvý pidi díry+zábradlí…
    zaparkovala jsem na chvílu u tatky,vabalila se a před 12 jsem zamířila s DAFINOU k finančáku,kde dělá kamoška ze čtyřlístku-tradičně jsme šli v její přestávce na horkou čokoládu ze šlehačkou a pokecat na lavku,Dafča se mi schoulila k nohám,spokojená,že se sedí….
    no,Maya má na zahradě bráchovo štěně co žere vše možný
    kamoška bydlí v děsině kus od BK,u lesa-společná zahrada,domy zvlášt-s rodiči manžela,otec manžela celoživotně vlastní NO,kdysi chodil do BK na cvičáka,před rokem o psa přšli-stáří-záda a tak,ted mají celičernýho,akčního,žere vše možné i nemožné-růže,kramlíky,boudu…..
    no všecko,zahrada všemožně oplocená,otec že takové štěně neměl…
    tzším,že je to pracovní NO,tak vysvětluju Evě,že takovej pes potřebuje zaměstnat mozek-prej-to ho mám naučit číst??
    no tak vysvětluju pachový čtverce,ře se unaví čicháním,stopováním,prací,že fazicky těžko…
    jasně není to její pes,pes rodičů-ale cokoliv jsem navrhla-to nejde,nepůjde,to by pes hned našel…sežral,….zničil…no nic no…
    letecky jsem jí na trávníků ukázala pacový čtvereček-to nakonec můžpu dělat i nazahradě-no to by hned našel,trávník zryl…vysvětluju,že se to dá tak aby to neviděl ty pamlsky…
    no nic no…
    pokacaly jsme a já pak pochodila s Dafčou po městě a šla jsem dom spát….
    po 2hodkách spánku jsme šli s tatkem na vycházku kolem kolejí,mlýna,městem-já pak nakoupit Dafi jídlo,ten s ní šel na pivko,tak jsem došla za ním na kafe-lidi jak mraku,bylo hetky servírka chudák sama,lítala ven,dovnitř,nestíhala,já jak su tak empatická tak mi dělalo úplně zle jak byla utahaná,nestíhala uhoněná….
    no byla jsem ráda,že jsme šli za chvilku dom
    Dafi dala šlofíka uvařily jme jí jídlo,dala si večeřičku,já si četla Zibury-prázdniny po česku,co jsem koupila tatkovi k Vánocům- a je to fakt dobrý,jak cestopisy nemusím,tak toto se mi fakt líbí,vtipn,poučný,histrorky…
    dobrý to je…
    no večer jsme daly tv,jednu venčící vycházku před barák já,druhý vebčení tatkama v dest jsem šla spát