Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsme začli pořizovat střechu, objednali jsme krásnou krytinu – bude černá, jaký to překvapení, že jo. Jednoduchá, jako jsou střechy doškový. Přijel fčéra i pan tesař – dobrej týpek. Máme na něj dobrý reference a má být spolehlivý, tak snad. Je to všechno s předstihem, protože na střechu dojde až příští rok, ale matroš bude až na podzim (jaký to překvápko – při výrobě střešní krytiny se něco dělá s plynem). což nám to nevadí a budeme pak připravený a nebudeme muset čekat. Tooo jsem ráda.
A včera dobrej zážitek z tramvaje. Seděl tam totálně zkárovanej idiot věk tak šedesát a nechutně blábolil vo Ukrajincích a jak mají jít všichni bojovat a co tady dělaj…………. a byl značně hlasitej. Ňáký dva týpci mu dali jasně najevo, že má sklapnout, ale neklaplo to. Pak vystupovali dva kluci -základka, druhej stupeň a ten jeden – ani si nemyslím, že by byl Ukrajinec – spíš se jich chtěl zastat – se k tomu debilovi vypatlanýmu naklonil a značně hlasitě a pěkně s dobrou agresí mu říká: „Drž hubu, nic vo nás nevíš, tak drž hubu!“ a…bylo ticho 😀 a jeden z těch dvou týpků, co předtím tomu kreténovi něco neúspěšně říkali , klučinovi vysek poklonu : „Dooobřeee, ty jo dooobře!“ Někdo to v sobě má, někdo ne. Kluk byl výbornej.
Jeee Mílo ahooj, stěhování je na dlouho, zvlášť když se člověk nemusí přesunou ze dne na den. Tak vám držím palce, ať to máte co nejdřív úspěšně za sebou.
Zejtra nás čeká IKEA
aj jaj, to už vás zničí docela 🙂
Mirka D.
no prostě každej si nabere mlík 3 prdele,když řeknem,že je 24 kusů na osobu de,tak-jsme tři,-je to pro děcka…
vy tam máte fakt divný lidi 😮 jsem tohle nikde nezažila 😮
Fifi
A to ja beru pravidelne na kratsi protapky po jednom,
no………. ty jo………. to já tetkon vlastně vůbec 🙁 . On by na to teda ani nebyl prostor a čas. I když kecám, jdu třeba s Rumíčkem na počtu, nebo s jedním vynést plat do kontejnerů. aspoň. Ale jinak prt, to bych nestíhala. Což mě štve teda, dělávala jsem to tak a je to i zapotřebí.
Dennyky
pěkně si hraješ, je vidět, že máš za sebou ten kurz malování. To si tak představuju, že čajda pak taky něco takovýho krásnýho vytvoří 😀
černej čaj
asi tě zastřelim
vzsycky mi rikali mamute zahykej,
protože jsem jela v tramvaji, když jsem to četla a začla se dusit smíchy taky 😀
ale stejně je do záhady sakra tak co to může být. Je teda fajn a podstatný, že to nejhorší odešlo, ale…….. co je ten „zbytek projevů“, kurnik.
Souhlasím s Dennyky, zkusila bych si vyžádat ten rozbor na ty svině chlamýdiový.