Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Kecací jaro 2022
Fifi-jinak děkuju za popsání co dělat,jako jo budu chodit s každým zvlášt,to bude jednodušší,
jinak Dafi je v tomto stejná jak byl Gero,Gero byl teda od štěněte na rozdíl od ní zvyklej na psy-doma Dux,+vycházky s dalmatinama,ovčákama,rotvíkama,boseronama…+2krát týdně i víckrát cvičák,
ale třeba jedn boseron od kamošky ho rád ve hře naháněl-protože se Gero nechal…jakmile ho začal nahánět-kamoška ho hned okřikla,nenechala ho,ale v tu chvílu jakmile s tím začal tak dolítnul Dux 9kilový kříženec malého knírače-syn Killy a jezevčíka-postava jezevčík,a vlítl boseronkovi po krku a šel natvrdo bránit Gera….o tom,že boseronek,si na Dauxe netroufl,ne protože by se ho bál-boseron je velikost jak mohutný NO,je to vlastně Sorbon z Angeliky,takže kus psa,kterej by si Duxe dal k svačině,ale viděl,že si to Dux nenechá líbit,tak si to k němu nikdy nedovolil,pochopitelně jsme nenechali ani jedna Gera honit a otravovat,hend se mu to zatrhlo,ale občas to vyzkoušel….když byly psi na volno,tak šel vysmátej honit Gera..
pak jsme chodily na stopy a výcvik/vycházky s kamoškou co měla obr rotvajlerku,tak několikrát zavycházku začala číhat a rozběhla se na Gera a nabrala si ho pod sebe-jakmile to udělala,kamoška ju okřikla,hned toho nechala,když jsem ju viděla,že po Gerovi číhá,okkamžitě jsem jí šla do cesty já,jednou toto udělala Duxovi-a tn z pod ní vylezl,otročil se a šel tvrdě do ní-a kámoška-tý jo,kdyby byl Dux velkj pes,tak by byl dost nebezpečnj!
on teda u hlídání kabele šel do figurantů natvrdo,
+obranu dělal jak velcí psi….
ta rotvajlerka to teda nedělala pořád,jednou za čas to zkusila….+na cvičáku,