Fóra › Ostatní › Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Kecací jaro 2022
včera odpolední-ráno vycházka krátká,psi nebyly ve své kůži-Žeryk blil,sice nic-bezvadný,že blil z pelechu do pelechu-na svým seděl a vedle je Dafinin….
pak oba dost žraly trávu….
dnes jsem s něma i s Betty dala vycházku ke křížku a zpět,chladno,mokro,blátivo,
na konci vycházky jsem si dala s každým pár cviků-odložení v leže,kroky,otočky,a šlo se dom,
Dafi cvičení s nadšením,i Bttuška-věk už na ní vidět teda je-zuby děsběs stejný jak Max
Fifi-jo Šustu čtu,i kdy jak jsem tu občas psala,často tu jeho teorii nechápu-to čtu několikrát….
když tam má příklady,tak si řeknu jo jasný,když tam má teorii tak si říkám…ty jo o čem to píše??
hlavně má často ty jeho anglický výrazy…
no nic
já asi popíšu vycházku-to bude nejjednodušší….
jinak chodíme spolu tak jednou týdně….
takže vycházka-Dafi uvidí Pavlu ze sčenětem-otočí se a odchází pryč….nejvíc co to jde…
Žeryk má radost,že vidí Pavlu,štěně je mu fuk…
já přemlouvám Dafču…ta se teda nějak rozejde…
jdem kus na vodítku-to je jí fuk-protože k ní štěně nemůže-celou dobu je vidět,že by nejradši,aby se štěně vypařilo…
pak se pustí štěně,začne po ní hopat-Dafi se přikrčí,občas potichu ožene,skrčená,bojí se….,když štěně otravuje Žeryka,ten se ožene zhurta,štěně jde pryč,ale z Dafiny si nic nedělá,takže ju jde otravovat,na volno je jak na pérkách,líce kolem ní,vysmátej,pohodička,ví že mu od ní nic nehrozí,takže já po vteřině vezmu Dafinu jdu s ní v náruči-jasně u většího-těžšího psa by to nešlo-vím to!!!!!
a celoživotně jsem tuto větu používala na cvičáku-představte si,že máte dogu-tu si taky nedáte do náruče..
a ani jsem toto NIKDY U ŽÁDNÝHO ZE SVÝCH PSŮ NIKDY NEPOUŽÍVALA!!!!!!!!!
no chvilku jdem takhle,pak jde Dafi na zem,štěně na vodítko,a to už jer Dafině fuk,protože je na vodítku a nemůže k ní….
jinak na něj Dsfina nevyjíždí nic,prostě si ho nešímá….
u minulýho pejska,tam ho prostě ignorovala,nebylo to-jééé jde s náma pejsek,ale prostě….ignorace….
vlastně nikdy žádnýho pdího kámoše neměla….