Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

TVLEEEEEEEEEEEEEE SEM TO VYMAZALA, CO SEM NAPSALA?? NECI TO PSÁT ZNOVA UŽ!!
    SEM SE ŠLA KOUKNOUT NA TO CO POSÍLALA FIFI A ZMIZLO MI CO SEM NAPSALA, ÁÁÁCH JOOOO

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr – už vůbec nevím, co jsem tady původně napsala. A to proto, že jsem v práci od 6:12!!!!!!!!!! Hotofson jako. dělám evidentně krávoviny, to bé zasejc den. Fčéra šel s náma na vycházku Mouses a byl vzornější, než Taliprdová, tu bych nejradši rozkrájela do nudlí bývala. Jenže nemám vařenou polifku, tak jsem to neudělala.

Dennyky

to jsem ráda, že se to snad opravdu už obrací s Xenou bojovnicí do lepšího a s Koněvem evidentně taky. Tak huuuž aby se to srovnalo úplně. Rumíček už má očička taky o moc lepší a Tali ocásek se zatím daří držet nerozbitej. I se to hojí. Potřebujeme ale , aby se to zasrstilo, jinak si to zas rozmydlí. Jak se to ovšem slučuje s tím vylepováním, to nevím. 🙁

černej čaj
    pak sem zjistila nekdy po obede, ze je teprv utery:D
    držím palce, aby se to pořešilo a vyšetření vyšetřilo, co je zapotřebí. Není to s chlamidiema i tak, že to lze pořídit i jinak? Že kluka k tomu ne vždy potřebuješ?

pak sem zjistila nekdy po obede, ze je teprv utery:D
    hororový zjištění tohleto 😀

Normalne je cekacka az 6 mesicu

tý jofka, to máš zatr štěstí teda.

Kachna
    fpoho, myslím, že to odnesl jenom mozek
    tak zas dobrý, když to nechalo tu zátku na krku, nebude Ti do něj aspoň pršet 😀

Tak dvě jí maj a jedno odmítá odpovědět
    o to poslední bych se tím pádem bála 😀

Kuskus
    jak je ,co zádo, co krk? Já zatím stagnuju. Vylepšilo se to o fous, ale furt to kuwa bolí. Ale už se můžu normálně nahnout nad umyvadlo ráno a umýt si obličej oběma rukama.

Fifi
    jooo, tohle přesně jsem myslela,to znám to mi taky říkali, dobrý cvíčo to je.

za normal nadech a belhavej pohyb.
    no tyjo , když bolej záda tak, že se nedá dejchat, tak je to peklo.