Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Nazdar marodi, 2 i 4nohy, doufam, ze je vsem lip!
    Mirko
    vidíš 5metrová stopka mě nenapadla,ale tak je mi blbý zase s tím prudit kamošku…
    nemůže za to,že můj pes je psycho z jejího ščenátka…,

Tak pro kamaradku idealni prilezitost k vychovavani stenete, at se prcek drzi v jeji blizkosti, trenovat privolani v pritomnosti cizich psu a tak?
    Co se Dafci tyka, vzdyt ctes Sustu. Tak to vem z trojuhelniku stresu. Nemusis jit hned s kamoskou bok po boku a stene nechat prudit do svy cuby. Obe dve si jistete zviratka, chvili jdete jedna prvni, stridacka, chvili zase s rozestupem vedle sebe na vzdalenost, kdy na sebe nebudou psiska reagovat. Teda Dafca, stene bude pokukovat asi furt. Dafca nemusi stene milovat, staci, kdyz ji podporis v tom, aby ho ignorovala. Aby vedela, ze kdyz je ji to neprijemny, muze se pripadne ohradit nebo tobe dat najevo, ze stacilo a vyres to za me, panicko. Brala bych ji s prckem samotnou, at se na ni muzes soustredit a trenovat. A Zeryka taky s mimi zvlast. Tak bych to delala ja, dve psiska najednou a maly stene je prilis akce, kdyz jeden ze psu ma vyhrady.

Esusova
    Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost.
    jaký jaký řikej!

Se to blbe popisuje, musi na te tyran dohlizet, jestli to delas spravne. Je to neco podobnyho tomuhle, ale v jiny mutaci. Dneska jsem nic necvicila, lopatu mi vcera vydloubal tak, ze jsem dneska byla vdecna za normal nadech a belhavej pohyb. 🙂

Dennyky
    Denni davka roztomilosti vypada rozkosne. 🙂 At lecba zabere a holcicka je z nejhorsiho brzo venku.