Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem tu na značce a dvě hodiny sem se hádala s webovkama. Páč – při chystání článku minulý týden, jsem blbě nastavila hodiny – vyšlo by to až v deset dopoledne – jooo práce kvapná, málo platná – no tak, že to opravím, aby to vyšlo teď hned…. jenže teď kdykoliv jsem nastavila, ať to vyjde třeba třeba ve čtvrt na osum, v 7:20…7:25….atd, tak se stalo prt a článek furt nikde. Pak mě napadlo, že třeba je tam inglišskej čas, naštvala sem se a řekla, že chci, aby to vyšlo dneska v šest a heleee, vono se to objevilo.
Byl včera nějakej divnej den odpoledne, Tali se chovala jako kráááááááááááva, přetočená, přeskočená, nevnímající, hrozilo, že ji vbrzku ubiju, protože už při odchodu nebyla schopná vnímat, zrakvila mi koleno, sejmula Rumouše… byla jsem líná s bolavým kolenem dojít pro tu lopatu, co trčela v písku u míchačky a umlátit ji mezi brankou 😀 😀 , takže ještě žije.
Zlatko
jooo, jsme cajk. včera jsme nedělali nic. Můj krk furt bolí, Brtníkův bok taky, ale u něj už se to lepší.
Nevíte někdo co mám dneska kuwa vařit? když jsem si nic nevyndala z mrooožááka?
Mirka D.
jak mě ten čokl s tímhle sere……,a jo von za to chudák nemůže…..já vím…
vím, vím. Člověk by ho ubil. prstik už dobrý? Kdyby člověk si to uvědomil, nasadí mu košík, jenže…. člověk furt aby přemejšlel, to unavuje, otravuje.
No, neměla by mít kámoška štěndo na vodítku, když je to takhle dohoukaný? Bylo by to klidnější.
kdýýžž na PETRUK a její kresby denyky to prostě nemáááááá:D:D:D
to víš, my umělci 😀 😀 😀 😀 😀
všecko stíháš?
práci,psi,stavbu,vaření,zahrada na chalupě…..
nevim, nějak to jde – chalupa dostane vždycky první intenzivní pomoc a pak se tam jezdí zatím jen sekat a sem tam něco upravit, do práce musim, se psama musim,vařit taky musim 🙂 no na stavbě teď tolik úplně potřeba nejsem-je tam pan Zedník, spíš pomocný a úklidový práce dělám,
Fifi
Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost.
jaký jaký řikej!
nebo treba jen nak blbe natazenej/
vypadá to, že by to mohlo být tohle.
Potřebovali bychom sakra vypadnout – hlavně proto, že toho má i v práci hodně . Jenže teď – když jsou okénka fuč a musí se dotáhnout ta podlaha, aby mohly okénka nový přidělat, to sakra nejde. Utrhávám aspoň dni – včera se taky nedělalo nic, jen se došlo na počtu , stavili jsme se na pivko, enemže Tali se fakt chovala idiotsky a tak to trošánek otrávila, páč u ní není řešením ani to, že ji člověk cvakne na vodítko, neb to u ní k ničemu v takový momenty nevede a chová se idiotsky nadále. takže to včera svůj účel nesplnilo a plus starosti co má v práci……….Tak v noci nespal a ráno byl jak zbitej.