Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak já za sebou 4dny v práci-odpolední,2 mezismněny,a v sobotu odpolední
ve čtvrtek večer jsem byla chvíli v knihovně v Č.,tak jsem pokecala s knihovnicí–hodně řešila nemocný morčátka,prý docela věda-jedn říkat,a druhej tamto-ohledně jídla-jedn chleba jo,druhej-chleba ne…
no,mazec…..prý kdo se v tom má vyznat…
čtvrtek,pátek byl Martin ze psama na delších vycházkách,
tak jsem šla vždycky chvílu před mezismněnou-takovou tu vycházku-vyvenčit/pocvičit/pohrát a za 20minut dom,
v sobotu ráno jsem šla na delší vycházku s Pvlou-to je taky dilema toto-mí psi to její štěnátko nemusí,
Dafi jak ho vidí tak to otáčí dom,nechce jít….řeším to tak,že KDYŽ JE KITTEČEK NA VOLNO,TAK JDU S DAFI V NÁRUČI,A PAK JDE KITTEČEK NA VODÍTKU,
no takže v sobotu,vyvenčím pséky,jdu si s něma narychlo pocvičit pár otoček,obíhání a kroků,vteřinu uvažuju o tom,že bych dala Dafču dom,když je ze štěnátka tak vypsychobvaná,pak jsem naznala,že to nějak uděláme,
vyšly jsme s Pvlou dědinou k rybníčku,pak od něj podél ohrad dozadu a zpátky,Dafi v náruči-protože Kitteček po ní pochopitelně skáče a chce si hrát,Žeryk na volno,když ho štěnátko moc otravuje,tak se po něm ze štěkáním ožene,štěně chvílu odběhne,přiběhmy,skočí po Žerykovi,ten se po něm ožene,zeštěká ho,štěně odběhne a furt tak dokola-štěně mezi oravováním Žeryka normálně běhá,Žeryk si taky běhá,Dafi se nese…
pak si Žerk hodí do fousů kudlačky,když se mu je snažím oddělat,ze vzteklým vyjetím po mě vystartuje a rafne mě do prstu….
nemám tam sice ani modřinu,a bolí to hezky,zvlášt,když člověk potřebuje fungovat odpo v práci…
celá nasraná řeknu Žerykovi co je a kam má jít-nic z toho nejsou slušný slova,a jdu s Dafinou v náruči pryč….
Pavla to zkouší po dobrým oddělat,tak ju varuju,že at mu to oddělá,ale že ju pokouše,
tak Pavla přes pamlsky a po dobrým,a Žeryk jenom cení zuby,zuří a ohání se i po ruce s pamlskem…..
no,ještě,že jsem mu nevrazila třeba pár facek,to už by jsme se k němu nemohli přiblížit ani jedna…..
jak mě ten čokl s tímhle sere……,a jo von za to chudák nemůže…..já vím…
no nic,došli jsme vycházku kolem ohrad zpět,jak bylo štěnátko na vodítku,tak šla Dafi na zem,jinak by mě upadly ruce….
dokončily jsme vycházku dědinou dom,doma jsem se pokusila oddělat Žerykovi kudlačky,on zuřil,já taky…pěkný dopoledne…
došla jsem do práce,
kde ráno byly 3-celkem 3-protože kolegyně v 5 ráno zavolala,že má horečku,a další kolega že nedojde na odpo,tak z mé původně mezismněny udělaly odpolední+dotáhly kolegyni co měla volný víkend,aby se vybalilo,protože velká inventura,ale tak před devátou jsme skončily,tak dobrý….
v neděli volný den-takže ráno vycházka ze psama do Ždánského lesa,obvyklý okruh,Dafinkou velice,převelice,moc velice oblíbený-je tam hodně,ale mocinky moc pařezů,takže velemožnost,hopat na ně a ukacávat o piškotek-za pár pařezů,kde složitě balancuje-protože leze i na rozbořený pařezy,tak za pár pařezů dostane piškota,+na pár pařezech udělá pac/tap,no,takže Dafi se vyběhala,
Žeryk lítal s klackem,pak jsme šli chvilku do lesa naproti přes silnici,ale tam jen chviličku,no pak do města,vycházka městem,a dom
dom jsem do 5 do večera víceméně ležela a spla,krom praní a oběda,
pak večer jsme šli ze psama kousek k líoě a kousek dědinou,já večer uklidila-vytřít,koupelka,wc…a šla si číst…
dnes lijík dopo i odpo,ráno vycházka k rybníčku v dešti s trochou cvičení,
pak odpolední,
Martin na kontrole v Brně u Zbořila-to je ten jeho doktor řes Crohnovku…
tak ho poslal na další hromadu vyšetření a ze zádama má jít na magmetickou rezonanci,jestli to není od crohnovky….
tak jde zítra zase k MUDR.,
kolegové dnes večer přecenovali-a zdražuje se hezky….:-(((