Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Brypodvecir,
    Cajdo
    Ted mi reknete, jestli vubec znate nekoho kdo se s najemm, inkasem a jidlem a pojistkama vejde do 30% svyho platu
    Treba s pade cistyho by to jit mohlo. 😀
    Tyjo, ty budes zkontrolovana dukladne, dobre, ze te alergo takhle vyslala na vysetreni, kdyz si otejkas a alergujes, zadna prca. Toz pevnej nerv. 🙂
    Ja byla dneska u fyzio zase, mam novy dva cviky na posileni hlubokejch svalu. Takovy na prvni pohled sranda cviky, ale po 3 minutach ma clovek dost. 😀 A este vic dost jsem mela, kdyz mi odblokovaval lopatku a zebro, upela jsem potichoucku jak zavily šakal. 😀 (btw, kdepak mame Milu, se dlouho neozvala?)

Dennyky
    Twe, este, zes to konzultovala jinde a mimi bude mit radnou lecbu. Achjo, copak tohle laik muze vedet? Des.

Mayooo,
    Lokiskovi medvidkovi VSE NEJ, slepici od Esusky neprekonam. Leda bych poslala indickyho bezce, soused je zrovna zahanel z pole, to jsou tak srandovni tvorove. 😀

Esusova
    Co si to Brtnik vymyslel? Pujde, doufam, k lekarsky vede – s timhle nebejvaj zerty. At by to byl slepak, kyla, nebo treba jen nak blbe natazenej/natrzenej sval? Rychle objevte pricinu a zadny hruzy, fakt uz stacilo vsude kolem!