Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásim, že řady marodů zdárně rozšiřujeme – Brtnika boli u boku tak, že to může být slepák a nebo cosi nataženýho, a bolí to evidentně fest. A já mám zničehož nic bolavý kloub na levým ukazováčku, vyloženě výborně se s tím píše.
    Fčéra lilo úplně lůkcusně a lůkcusně mi tím pádem zmokly venku zapomenutý usušený ručníky 😀

Už prosim vás porodila Fifina v tý boudě? Je svatá Fifina bez prstu?

DENNYYYKYYY
    co očičko, tlapka a nově ouška – nemůžete mít klid, evidentně ne- jen doufám, že dneska budou nějaký lepčí zprávy.

tak ještě jednou
    a kde je kůtě malinkatý?

černej čaj

ty blááho to je krásný malování!!!! a hele jak to, že to dokážeš pak namalovat mimo tu skicu? To si uděláš skicu a pak to maluješ vedle?

charkie spolknul celou gumu na gumovani…
    no to je vůůl!! Hele a ten černej kong, ten ho nebaví? nebo nezkoušelas? Ten si může žouželit bez obav, tím jsem si pomáhala právě u Tali, která měla tyhle tendence taky. A pak mi nejvíc pomohlo, že jsem nasbírala plnou tašku tenisáků a ty jí prostě dala k dispozici – zahlila jsem ji tenisákama a to hodně pomohlo. Měla bohatství, nevěděla co dřív a nepotřebovala to žrát. Neříkám, že je to samospásný a vždy, nám to ale pomohlo hodně.
    JO a! To jsem ti chtěla už 1000000000x napsat. Jaks psala, že máš problém s těma legínama, jak to vypadá, tak zkus „džegíny“ nebo jak tomu říkají, je to elastický, jsou to legíny, ale vypadají jako džíny, kapsy to má, jakoby poklopec… a tak tím pádem odpadá ten blbej pocit.
    tyhle jsou sice termo, ale prostě pro představu
    https://www.lidl.cz/p/esmara-damske-termo-dzeginy/p100336959

Petrs01
    Tak já jsem se krásně zabila!
    fuj, to je hnůůůůůůůůůůůůůs 😀 😀

kachna
    Mamiii, a my jsme zaměstnanci Katastrofálního úřadu???”
    😀 😀 Kačka, nebo Martin? 😀

Vyřešeno (dcery se málem strhly smíchy), ale počkám si, jestli někdo nebude mít dobrý nápad.
    😀 😀 to věřím 😀 😀

paradox je, že ona ho má Mravenečník ráda, proto to dělá, by se mu neměly smát, ale závidět. 😀 😀 😀

Maya
    to je fotecka, nekdy se zadari ?

týý jofka!! Tak takováhle fotka by měla vyhrávat,

četla jsem to o těch špicech – škoda, že to ti černí takhle mají, je to krásný zvíře.