Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já předpokládám hodlám soutěžit a také zvítězit o největšího chcípáka tohoto měsíce. Krom toho že jsem zanudlenec a bolej mě záda tak, že nemůžu skoro spát, tak abych spala ještě míň, tak mě postihnulo jakýsi střevní hnutí a tak je mi ještě líp, než nejlíp. Ale zatím teda funguju. Rumouš se mnou drží basu – krom toho, že má volezlitýdu očiček, tak včera najednou – fakt najednou začal s kulháním, noha hřála, přišlo mi , že se i chvěje, byl podroben důkladný prohlídce, při večerním venčení už jakoby nic a ráno vůbec nic? 😮 to nemluvím o tom, že když jsme včera přijeli domů, tak tam houno jak cep 😀 😀 , to byl pro změnu Tali výrobek 😀
Fakt sou ňáky érekce na slunci
Planety sem taky neviděla, enem velkej měsíček a rudý slunéčko, když svítalo. Mocinky hezký to bylo.
Zlata
Pána prý čeká vyšetření u Chocholouškovo kolegy.🤣🤣
no tak to se ani nedivím, zajímalo by mě, k čemu dospějou 😀
Chudák Rumoušek,co Talinky ocásek?
zatím jsem ráda, že se daří to držet v nerozbitým stavu, ale nějak se to nechce vyloženě hojit. A pak taky hlavně nasrstit, aby to měla chráněný, tohle je peklo, proto se ohařům ty proutky zkracovaly, protože si to při práci rozbijou a pak to nejde zahojit a skončí to amputací 🙁 . Je to hodně o tom, jak pes taky ten ocas nosí a jak moc s ním mlátí, Rumíček má ze zadnice užofku, tam je to lepší, taliprd ve svý pomatenosti navíc mlátí tím ocasem jako magooor a furt.
Kuskusi – tak můžem čekat ve dvojici, kdy nás ty záda opustěj, chceš? páč se taky musim votáčet enem celá. A to by člověk nevěřil, při jakých všelikých činnostech, kdy by to nečekal, ho ty záda budou bolet. třeb takový smrkání- kterýho si tetkon užívám víc než dost – to si tak pěkně užiju toho boleníčka, až radost pohledět 😀
černej čaj
Ja mam 8h nerusenyho spanku:D
to já mám jen bledou závist – dneska tři hodinky a můžu bejt ráda 😀
jak si tam na tom přehozu vegetěj!! 🙂
Dennyky
A ze srdce už je taky uhryznuto 🙂
však jen dobře, obal nerva
Si asik půjčím od kámošky kárku budu vozit Koněva po díí píí
taklenc ňák?