Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Vlastovkyy, vlaaaaaaaastoovky jsou tu, ted jsem prvne slysela jejich jarni hlasky, jipijajeej, dolitnuly! 🙂

Kuskusova
    Přesto někdy z té své lůzrovské bubliny nedohlédnu a naslouchám hrdosti jak mě poňouká.
    Ja ve sve luzrovske bubline si obcas potichu bublam, penim, exploduju. Musim dat hrdost stranou a poridit si asi bublifuk, ten uklidnuje.
    Je to dobrý, akorát se nedá spát a taky se bojím dochtorů a obstřiků. Pořád doufám, že jak přišlo, tak odejde. V životě jsem neměla potíže s páteří, ale všechno je jednou poprvé.
    Tak ty si jedes nejdriv kolena a pak krk? Nekde se pohybo problemy musi ukazat, fuj, jestli uz ani spat nejde, tak dondi za fyzio, obstrik, at si neprozijes od krcni patere maly peklicko. Sikovnej fyzioterapeut umi ulevit fakt okamzite, moc preju, at je lip.

Cajdo
    ja byla dneska na tyci a vite co? hlava v celku dobry! ? sice sem klesla zas o 2 roky v treningu zpet, ale konecne muzu zpatky bez toho, aby to bolelo
    Ty si fakt blazen, co bez tyce nemuze bejt? Z jogy ses nacnuta, na tyci se zakroutis a happy black tea? 😀