Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Helejte, vite, ze ste hrozny straceny? Taky asi krizeny s veprikem, kralikem a nevim cim este, se tu tlemim. 😀

Cajdo
    vyberu si borg zenu sedmou z deviti ze starttreku
    Zjova, to bude krasnej portret! Sedmou mam tuze rada, uzij si kurz. 🙂

Dennyky
    Cokoladka vypada naramne. Cajda dobre vybrala. Kotatko pribira, Konik se pomalinku hoji, vse se v dobry obraci. 🙂
    Akorat jsem si barvila pasek do karatejakože abys měla černej jo?
    Zacinas bilym a nez kupovat dalsi, staci prebarvit. K cernymu jsem nedosla, skoncila jsem u fialovyho. 🙂

Zlatko
    ted už je mu trochu lip,dostal vařenou kůži z kolene.Nenapadlo me ji na krájet,myslela jsem ze ji bude zvejkat,večer jak blinkal tak jsem zjistila,ze ji spolkl celou!!
    Huf, este ze tak. Ctu varena kuze a hned se mi vybavil Troldik a jeho slinivka citliva na tuky. Toz priste at to Andik pokouse, tucny flakoty u nas uz psum do huby nedam, sousedovic slipky si smakujou.

Esusova
    My si taky rozehráli lazaret totiž
    Musi, ona se proste musi opicit. At jste vsici brzo fit!
    nevíš, kde to je ten Tvůj obrásek? To asi v tom bordelu nenajdem,co? Že bychom si tady uďáli virtuální výstafku
    Ho spis najdes u sebe nekde v pc nez tady. Muzes hledat, bagr jsem obdivovala, kdyz se kanalizace kopala loni v kvetnu. 😀 Vystafka by byla skvela. A vubec, zacni tyhle svy vytvory nekam sem ukladat. 😀