Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem běžim, abych zjistila, ešivá nejsou nějaký další jobofky a zatím dobrý. Už končíme, jasný?? My si taky rozehráli lazaret totiž 😀
*Tali má ten rozflákanej vocásek – zatím to držím v tom, že si to dál nerozbíjí, ale nějak se to nehojí, nehojí, mažu, mažu a bandážuju.
*Rumíček si pořídil zánět spojivek, protože je malinkatej kretének a lítal do sutě, která se házela ze střechy. Což jsem já bohužel netušila, že provozuje, páč jinak by jel domů štandopéde 🙁
*A já si dneska ráno zablokovala záda. Taky výborná záležitost. Uleví se mi jedině, když dám ruce do polohy, kde se mi to zablokovalo -tedy nad hlavu 😀 a to jako ……. 😀
No takže to máme do třetice a tím pádem končíme.
Dennyky
myslím, že lepší se to řešit nijak nedá, taky bych prášky nedávala, sice je to hrozný se na ně dívat, jak je to bolí, ale lepší, než aby si myslela, že má pořešeno, takže bude dodržovat klidovej režim , chudinka malá, radši sama od sebe. Mělas vyloženě výživnej den, prtko malá. Jsem si jistá, že už po tom všem máš taky vybráno.
ZBYTEK KOMPLIKACÍ PŘESOUVÁME FŠICHNI NA VÝCHOD, hodně na východ – celých 1878, 9 km jasný?
Omlouvám se, že moc nereaguju na nic jiného, jsem trochen mimo.
seš už blbá snad? Toje přeci jasný, ne?
Ano Ešusová má na malování talent, říkám si, že bych jí mohla zařídit výstavu v pražské galerii?
😀 😀 za kolik vydražíme ten Tvůj portrét? 😀
Asteris
Myslím, že znáš svoje pesany líp, než Tvoje kamarádka. Sama vidíš, že Arinka ožila, má i jiný zájem, než jen ležet a pospávat A TO JE DŮLEŽITÝ. Stejně tak je důležitý to, že k ní někdo malej, veselej a komunikující s ní v její řeči přijde a přitulí se k němu. Je to něco navíc, nad Tvoje pohlazení a podrbání, kterýho se jí dostává. Jsem si jistá, že ji nešidíš, nenecháš otravovat, nemá méně Tvé pozornosti………. . Zapomeň na pochyby a užívej si s Arinkou ty chvíle, kdy má sama zájem něco dělat, což předtím, jak píšeš neměla.
černej čaj
Narozeniny mel tak me opil 2 dcl vina,
😀 😀 děda je výbornej, má teda štěstí, že má takhle nevýkonnou vnučku, u mě by mu to přišlo dráž 😀
ale urcite to bude super i tak, vyberu si borg zenu sedmou z deviti ze starttreku 😀
koukej se pak pochlubit, jo?
KUSKUSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
GDE SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
Zlatko
tak co Andísek?
edit, aha už to čtu, tak fajn, že se ví příčina a dneska už bude cajk, ať si taky nevymýšlí, zlato ofčácký.
Kočičáci na tý první fotos vypadají, jak když mají konferenci s tím růžovým prasátkem 😀
Fifi
Esuskoo, Dennyky s jezkem je absolutne bozska! 😀 Se ti povedla vic nez ja na bagru, mas talent! 😀 😀
nevíš, kde to je ten Tvůj obrásek? To asi v tom bordelu nenajdem,co? Že bychom si tady uďáli virtuální výstafku
Aby jednomu nebylo smutno
já sem tak hodná na ty zapalovače! Vykoupu je, společnost jim zařídím… 😀
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 12 měsíci uživatelem PetraK.