Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Tak vás postupně dočítám, jsem moc ráda, že Balbína je už v pořádku a že kotě zdárně přibývá. Kočky mají ve zvyku koťata různě přemísťovat a přenášet, ale chápu, že ses vylekala. A prosím vás už s tím maroděním a úrazy přestaňte. Chůďa malá Koníková, asi to chce hlavně klid, mám pocit, že kamarádky fenka měla v podobném případě předepsaný klid 3 – 4 týdny.
Emma prý roste jako z vody, já to ani tak nepozoruju, ale fakt je, že už vyskočí na křeslo i na gauč a dosáhne na věci, na které by dosáhnout neměla, tak musím postupně reorganizovat. Ale teď mi nasadila brouka do hlavy kamarádka: zlobí se na mně, že jsem si k Arince vzala štěně, že bych ji měla dopřát na stáří klid… Tak jsem z toho trochu nesvá. Emma si Ariny moc nevšímá, protože zjistila, že s ní není žádná hra, to si nechává pro venkovní psí kamarády. Občas se k ní přitulí, ale nezdá se mi, že by to Arince vadilo, navíc se může přesunout jinam. Naopak mi připadá, že je Ari psychicky lepší, byla před Emmou už taková jako, že ji nic moc nezajímá, teď si venku vynucuje tu naši hru na hledání pulleru, doma pravda převážně spí, ale když přijdu, tak vstane a vítá mě. Fyzicky se pomalu horší, na křeslo už neleze, asi jí to už moc nejde… Venku ráno je mnohem lepší než pak odpoledne, ale to byla už dříve. Tak je teď obě sleduju, ale fakt se mi nezdá, že by Ari strádala. Jen to jídlo musím hlídat, to ta malá by ji všechno sebrala, jedí odděleně, aby měla Ari klid, ale Emma když dávám pamlsky, tak už ví, že teď dostane pamlsek Arinka a teď Emma…