Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi
(nebyl od jogurtu ale od cottage) se priplet jen do cesty. 😀
no jooo, kelímek, to je majetek převelikej, a jedno od čeho je. Fotos je skvělá, vždycky pobaví, teeeen výraz! Se nevochodí
Taky se mi pořád stýská. Nějak se mi to teď pro změnu vrací hodně s Bubi. Tam jsem to měla díky ní a tomu, jak mě připravovala,a tý duze potom, co se udělala, když odešla, tak hezky srovnaný a poslední dobou…………. se mi to nějak kazí to srovnání. Kuwa. Tolik je to je a furt to člověka bolí.
No pomlázka – právě že jsem byla nachystaná a prt 😮 😮 . Loňský roky kovidový nebylo nic, tetkon sem se těšila na vesnický velikonočky – i tady chodili podle nějaký tradice pár dní před chlapi a děti a cosi vyvolávali a tloukli do dřev a asi že jsme tu nový, tak jsem nikoho neviděla. Což mě jako je líto teda. Tak snad příští rok.
Ona ta deka, díky kovidu právě půjde dolů, páč z hřívy co vlaje ve větru, když si stočím vokýnko v autě je ucouranec a to se mi nelíbí. Jen nevím, co se mi líbit bude- nemám představu 🙁 . Jdu ale k holiči, kučík je to čtyřprocentní a prej šikovnej, tak uvidíme.