Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Jsem uz zase blondyna, po pul roce mam novou hlavu! 😀 Takova uleva, mit tech par chlupu osmikanejch a zmelirovanejch! A taky mam novou ortezu na levou hnatu, at se zestabilizuje o koleno, druha uleva. Dneska to byl ulevnej den. Peknej podvecir preju.

Dennyky
    Dnes 148g
    Krasa, krasa, holcicka vzorove pribejva. 🙂 S Konikem uvidis, jestli ma drapky fakt cajk, mohla si povymknout kloub clanku prstu. To by se videlo na rtg, neda se s tim krom klidovyho rezimu moc resit. To samy se stalo Dorotce coby asi rocni? Vet s tim nic nenadelal, zustal pakloub, kterej ji pak obcas zabolel, kdyz tapala v blbym terenu nebo blbe slapla. Jsem nasla fotku, leva predni, druhej prst zvenku – je videt ten pakloub a jak ji zustal krive rust drap. Aach, holcicka moje sadelnata…

Mirko,
    ale Martin toho nakoupí hodně a prostě se to sníst nestíhá….
    Ovoce ususit ci odstavnit nebo udelat dren do mrazaku. Zbytky nezamrazitelnyho jidla spucnou slepice? 🙂

Kachna
    Nemocné je dítě A, B a C, z toho vyplývá, že kdokoliv další může onemocnět tak v roce 2023, někdy v únoru.
    Doufam, ze to byl jen priklad a nemas drobotinu chorou! Mravenecnika mame kde?