Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

PetraK-jo,já su rychlochodič,
    však už jsem možná i psala-Martin nás jednou vyhlížel od brány,jestli půjdem od hájenky dolů,nebo od lípy dolů-a viděl nahoře postavičku jak od lípy směr hájenka podél lesa nad polem udělala vžžžžuummmmmmmmm a byla u háejenky a šup dolů-prrej to vypadalo,jak kdyby tam někdo běžel,a to já tak rychle chodím:D
    rychle čtu,rychle jím,rychle chodím….jinak všééécko dělám pomalu…
    ono jak já nechodím denně ty dlouhý vycházky,tak je potřebuju za krátkou dobu probšhnout,a protože mí psi neběhají-Žeryk běží prvních 10minut,pak se taáhne vzadu,případně bez povelu u nohy když chodíme ty 3-4 trasy obvyklý furt dokola,tak chodím rychle,aby musely aspon klusat,a dobíhat z čuchání,
    jinak su taky kochací,ale to ve dnech volna,když jdu na delší vycházku,
    a třeba před letama jsme přestala chodit na vycházky z rodiči,protože oni chodí mega p-o-m-a-l-u…a furt stojí,na to nemám nervy,já chodím rychle,
    když chodím pomalu,případně zastavuju tak mě bolí bederní páteř-takže já occhodím vycházku a pa sedím…
    případně si sednu na vycházce a kochám se,ale v sedě,ve stoje bych zdechla ze zádama….
    dnes ráno jsem šla s pejskama ke křížku,od něj dolů podél lesa a navrch,a zpět-to šli na volno,čuchali si,venčily se,dobíhaly mě,
    no a na konci vycházky jsem šla mezi polama ,tam jsem Žerykovi udělala revírky ze dvou rukavic a teřetí byl míček-předem rozházet pak ze psem u nohy jít a vysílat-takže vyhledávání,přinášení-je to cik u malých plemen na zkouškách-velký pleme na mají na zkouškách revíry s plentama a figurantama a malí mají/měly vyhledávání předmětů na poli-mimo předměty na stopy-pidi koberečky tam na vyšších zkouškách byl i svazek klíčů,-no tak měly hledání rukavic-2,+jedn míček-Žeryk i Dafina+každej pořádnej pachovej čtvereček a šlo se dom…
    doma odpadly hají….
    já šla vcysávat celej barák,uklidit andulkám,nachystat oběd,tatka venku dělal s rodičem,
    no a pak sjet odpo do města pro boty a alba na ty fotky co musím konečně zařadit…
    před tím dal Martn pséky vyvenčit na rychlo před barák,venku totiž pršelo,a vypadalo to na déšt dál,
    no a pak jsem jak jsem přijela šla ze všema 4 psama-dědinou,kousek k lípě a zpět,šnečí tempo,než se všichnni vyvenčily,počuchaly,ze psama rodičů jsem udělala kroky,otočky,mým psům hodit párkrát míček a jdu na ty fotky-bože to bude horor