Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Čus PrDi – neboli pracující (i nepracující, to je jasný :D) díftky. Sem servaná jak starej plakát, ale sem tu. A koukám, že teda u Dennyky to nebylo zrovna s lehkým průběhem. 🙁
Dennyky
to mě moc mrzí, moc. Doufala jsem, že jak jsme spolu mluvily, že to je poslední špatná zpráva 🙁 . Teď moc přeju, a´t už je to kuwa dobrý. A podle přírůstku váhy, i bude! Já bych na tohle neměla nerva. Tak se holky opatrujte a co Koněf zase blbne s haxnou? 🙁 Že jako Ty už dobrý, tak aby držela lajnu, nebo co? Je to děs, jak má člověk víc zvířat, mele se něco furt.
Mimíšek je ale mocinky moc ňuňu a drapsáky teda má, jen co je pravda, to bude velelef! 😀
černej čaj
A napadlo me muze si pes zlomit prstik a jak se to leci? Jenom klidem, ne?
Ešus si kdysi zrakvil prstík a u nás to bylo klidem. Peklo to bylo teda.
Maya
jinak bráchův pes je popelnice, žere šeeeecko
ty jo to je nervus tohle období. Já jsem nepochopila, proč tohle příroda vůbec dopustí, nebo proč je teda neudělá úplně nerozbitný, když jsou takhle debilitní ty mrňousové. Jako jo jasný, svět se zkoumá tlamičkou, ale polykat kameny? Igeliťáky, provázky, drátky a jiný zhovadilosti?? Dyk to nedává smysl!!! Leda by to bylo o tom uhubit majitele 😀 páč to je o infarkt.
Mirka D.
šíkovná, šíííikovná si, žes nešla zaskakovat, to by byl ten nejblbější nápad, co by mohl být. Já vím, že je Ti to blbý vůči šéfovi, ale zbytečně, zbytečně. makáš jindy jak šroubeček a musíš odpočívat.
Koukám, žes taky se psema rychlochodič, jak Brtnik. 😀 Ten jde a jde. To já ne, my se kocháme, hrajeme, cvičíme a on když jde s náma, tak převelice trpí. Když s námi ještě chodil Ajšopáník na společný procházky, tak chlapi byli 300 km vpředu a já se všema čoklema kdesi vzadu, protože jsme si čutali, hopíkali, hledali značky a oni se mohli zvencnout 😀
Fifi
a zcela odpocati pofici do prace,
tak to je HEKTOFÓR!! Kdybys viděla moje mozoly na rukou! 😀
A koukám, že jsem byla v takovým ajfru, že jsem nestihla připravit článek na dnešek. V plánu to ale bylo, přísáhám! Tak si ho přečtete prostě zítra, neva?? Já byla ščastlivá, že se mi dařilo dávat články i o dovče a to úterý, to už mi utíklo.
Jéé a já prošvihla velikonočního zajíčka! My tu máme soukromýho velikonočního zajíce! to je boží!!