Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak se napsala mega douhý příspěvek a zmizl!!!!!
no nic tak stručně,že,ono kdo ty moje romány má číst,že…
no takže ráno vycházka ze všema 4 psama-k hájencemkoussek podél pole ,pak kopcem do lesa,ppůloblouček,a pak z prudkýho kopce zpět a napojení na okruh kolem obrázku-celý tento úsek šli psi rodičů oblíbným jejich stylem-metr-začuchám se,/vyčurám se/vykadím se,metr-začuchat/vyčurat-metr-začuchat se-já která si zvyklá chodit rychle a aby se mí psi co nejvíc prošli-proběhly,tak vbždycky trpím,když jdu ze psama rodičů,protože každou chvílu stojím…
mí psi oba na volno,psi rodičů každej na dlouhým vodítku-5metrů co mám normálně na svoje psy-vodíme takhle oba zaráz,a druhej pes na 4 metrovým-co mám zase na psy rodičů-konce vodítka jsem měla přes sebe smyčkou,takže jsem se průběžně sukovala do vodítek…,no po tomto úseku,kdy se konečně vyvenčily,vyčuchaly jsme se rozešli-Dafi pařezy zase:D,a už jakž takž normálním tempem jsme šli druhou půlku vycházky od obrázku sv,Huberta,směr k lípě,od ní dozadu kolem velkýho pole směr Uhřice-tam jsme chbilku poseděly na lavicčce-já s fenkama,psi na zemi-ponuchnala jsem pséky,Žeryk si zaválel sudy na cestičce a šlo se zpět k lípě,od ní dolů,mezitím dojely rodiče,tak psi zamířily nadšeně dom,mí psi na snidani a chrnět,Martin dělal dopo oběd pro všechny-br.salát+řízky,a polívku kuřecí-tu vařil včera 10hodin,a dnes do ní vrazail játrový knedůíčky…
po obědě jsme šli hajat,k tv,já vylezla o půl paté,táta šel ze psama,já mezitím uklidila,večer jsme šli no hodku k rodičům,pak vyvenčit pséky-před návštěvou rodičů pochopitelně jedly….
a ted tady všichni sledují hrbáče….
Fifi-no řekla jsem ne-vedoucímu,ale mám moc černý svědomí,ale zae…furt mě bolí podbřišek,tak to taky není ono….
Denny-paráda,že se daří kotátku!!!ponožka je fajn nápad!
to mě nenapadlo,když nám od Killyny zůstal po 3týdnech jen Duxík-Gera prvního jeho brášky jsme musely ve 3týdnech utratit…