Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak dnes ráno minivýletíček ze psama
    minivýletíček říkám všemu co je dál jak dest minut od Bučovic:D
    a toto bylo za Věteřovem-takže 20minut:D,byly jsme tam jednou na výletě na babí lom,cesta lesem,ale pak asi 2šílený kopce,tak ted jsme šli tím lesem jen pod ten kopec a zpět-zima,studený vichr,v lese plno žlutých a fialových kytiček,Dafi běhala,hopala po pařezech,já na sobě x tenkých vrstev,abych kdyžtak mohla sundávat…
    no takže v lese jsme pobyly třičtvrtě hodiny,protože kopec jsem nebyla schopná vyůézt-zničená po včerejšku-kdybych včera skončila o půl druhé,tak by to šlo,ale pak to vybalování těžkých věcí,a lezení do dřepu to dorazilo:-(((.takže záda,ruce, v háji….,no nic,tak po vycházce v lese,že se pojedem podívat k rybníkům do Ždánic,kde jsme se vracely zpět,tak jsme tam auto nechaly u restaurace,a šli dolů kolem zámku,koupaliště,pak doleva mezi polama,zezadu zahrádek,no potkaly jsme 2 lidi ze psama,,pak jsme to na dohled rybníků otočily a šli zpět,k rybníků by se muselo bude přes pole,nebo nevíme kama,tak jsme šli zase zpátky,kus před náma běhal na volno velkej pes,tak já ztropila tradičně menší scénku na téma-tam nejdu,se bojím!,na štěstí si psa zavolaly…no proto nemám ráda chodit za zahradama,kde jsou polnačky…
    bud městem,nebo příroda,ale kousek za barákama v dědinách to já tuze,ale tuze nerada….to se bojím vždycky…
    no,tak jsme to vzaly zase stejnou polnačkou zpět,pak nahotu jiným kopcem,došli k autu a šupky dupky dom-no k rybníku jsme sice nedošly,ale akce-jedem někam jinam,psi mají zmněnu,my taky tak tohle se zadařilo,a o to šlo hlavně-lezou mě ty naše 3-4trasy furt dokola na nervíky….
    doma Martin udělal oběd,já vyprala další dvě pračky,pak jsem dala šlofíka,k večeru jsem šla ze všema 4 psama ven-ke křížku a zpět-a i když je to kousek,měla jsem co dělat,abych dolezla dom…
    psi byly odpo puštěný na dvoře,tak ted odpadly,rodiče jsou odpo a přes noc pryč,tak máme na starosti zvěř,ještě i ráno…
    já odpo ulklila,večer sklidila prádlo….
    jo a tradičeně -ehm….tel z práce…vedoucí,že ten kolega,co šel ve čtvrtek dřív dom,že mu bylo zle,tak si vzal neschopenku,a další kolegyně si vzala paragraf…..tak jetli bych nemohla v úterý do práce….nemohla no…..
    nemohla,sice je mi to taky blbý vůči němu,dám je nachlazenj,chodí do práce…
    ale co už….