Odpověď na: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022 Odpověď na: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak včera šestá ranní….
ráno napíct+pečivo,od sedmi na trojce kase+vybalování,
nákupů dost,ale mín než ve čtvrtek,
ten čtvrtek byl fakt extrém,jako jasně,víme,že lidi chodí víc nakupovat úřed VÁNOCI/VELIKONOCI,+na akce a po výplatách,a jasně,že hodně lidí dělávelký nákupy za 1500až 3000,ale ten čtvrtek byl extrém,na tom jsme se shodli všicni-prostě xxnásobně víc lidí než jindy-od vidění člověk ty lidi zná,toto bylo o hodně lidí víc,jestli přijely ti co sem jely na chaty/chalupy-taky možnost….,
no nic,o půl druihé jsem si naivně myslela,že půjdu dom…
místo toho jsem dovybalila paletu s drogerkou-těžký prášky na paní a aviváže,završila palata s alkoholem-bedny po šesti,co se dávají na sebe a za sebe,nejlíp dospod regálu,takže furt nahoru-dolů a do dřepu završily balení sirupů a džusů-nahoru-dolů,do dřepu….uf…no po třetí hodině jsem vypadla,pro kafe do lidlu,
Martin šel opět nakoupit,dojely jsme dom,já dala vyprat věci z práce,a po obědě zajela na 2 hodiny chrnět na ssedačku,ttatka dělal s druhým rodičem dřevěný plůtek k předzahrádce,Marti-Žeryk-terasa…
venku kosa a studený vichr…
v šest večer jsem čapla pséky a šla ke křížku,od něj dolů plama k rybníčku-to nás minula cválající osoba na hnědákovi,takže pajsci měly sedni-čekej*bude piškot!:-),pak k rybníčku,od něj pár metrů kolem ohrad,párkrát přinesení uzlíku-Dafi,oběhnutí stromů,kroky,otočky,packy,
pak došla Pvla ze štěnátkem a šli jsme spolu kolem ohrad dozdu,Žeryk na volno,Dafi na vodítku s náhubkem,pak v náruči,aby se štěně proběhlo,a Dafi byla něj tak vypsychařená-že by jsme nikam nedošli,
pak šlo štěně na vodítku,Dafča na zem,potkaly jsme další pséky,takže Žeryk se ochučachal s bílou fenečkou,a šlo se dědinou dom
takže večerní vycházka pořádná,pak kafíčko,rohlíčky s pomazánkou…..
a v noci jablíčko,rohlíček s tvarohem…..a budu žrátma budu….a budu…:-)

Denny-perfektní zpráva dne,týdne,měsíce a roku!!!!!!!!
mám veleradost!!!!!!!!!!!!
moc mě to těší,dej jim za mě pusiněčku!šikulky mají chlupatý:-)

Fifi-jo-dnes,zítra,pozírří volno:-)