Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak za sebou 5 pracovních dní
    v pondělí ranní,úterý mezismněna,středa odpolední-ve středu v půl osmé večer nájupy-3 a půl tisíce,2000,2500
    čtvrtek-katastrofa-Vánoce křížený ze Silvestrem,případně den před Silvestrem!!!!!!
    naprostý peklo!!!!
    ráno prý totální fronty před otevřenním…
    kolega šel v 9 dom,že mu bylo blbě….
    jinak seděly 4 na kasách,+2 kolegyně bez kasy co se snažily přes lidi dostat k mražáku,chladáku a doplnit to,+vedoucí se snažila doplnit zeleninu+pořád běhala péct,
    pochopitelně makaly od 5 od rána-jen zeleniny bylo sedm palet což je hodně…
    lidi vzteklý protivný,nákupy mega,fronty až ….až do prdele…
    nákupy do 2-3000-prostě po výplatach,před Velikonocemi,a akce….
    ano čekalo se hodně lidí-a toto překvapilo všechny….
    já měla mezismněnu+brigádník,takže jsem předtím šla ze psama,v práci,když jsem viděla ty fronty,tak se mi první hodinu tak klepaly ruce,že jsem měla co dělat se strefit do obrazovky na tlačítka…
    seděla jsem na třetí kase naproti oknu,tak jsem viděla jen orázdný místo po vozících….ostraha tam šla zametat bordel…normálně chodíme kolem vozíků uklízet my…
    no nic…večer jsem stihla šestku bus,aby se mě paní na zastávce zeptala,jetli mám děti-a na mou odpověd-nemám…
    jsem se dočkala přednášky,jak si mám děti pořídit,že se tím zlepší vztah,že umělý oplodnění a blbblanlabla….
    asi začnu odpovídat,že děti mám….protože tyhle zku….přednášky už mě začínají jemně řečeno srát….pardon….
    dojela jsem dom,vzala všecky 4 psy na chvilku na vycházku,a pak jsem se šla bez psů,lidí sama!!!!!!najíst na zahradu…
    pak jsem do půl jednácté do noci poslouchala Nirvanu….měl ten Curt Cobain něco do sebe,jsem poslouchala balady…
    dnes ranní-pátý den v práci….
    napíct,naházet pečivo,v sobě 2 prášky na záda…
    před sedmou venku fronta…..
    ty lidi mají nakupování jako sport,opět velký nákupy….
    občas jsme seděly 4,občas 3 kasy,pak mín,ale i tak mě ráno ,a nejen mě ta fronta před obchodem vytočila doběla,dlouho jsem nebyla tak vzteklá…
    a to furt poslouchám-jééé vy zdražujete a kočičkám zdražujete….
    no nic,odpo dojel tatka,pak Martin,nakoupilo se a jelo dom
    Martin byl ze psama v lese,byly hodně puštěný venku,tak jsem s něma šla ven,jen abych chvilku vypadla….
    dala jsem si šlofíka,tatka dělal s rodičem chvilku latky k plotu k předzahrádce,byl u nich na kafe,
    no já du za pár hodin na další pracovní maraton…..
    pobavila Dafina-má hlad-jídlo jim chládne venku,tak mi donesla z ničního stolku kulatý zrcátko,a když Žakynce spadl pidizajíček co má pověšenýho na hrací větvi u okna tak mi ho donesla k počítači:D:D:D:D
    dobrá hra-Žaky zhodí zajíčka z větve na zem,Dafi mi ho donese,já odměním Dafi,pověsám zajíčka na větev,Žaky zhodí zajíčka,Dafi mi ho donese,já ji odměním,pověsím zajíčka,aby ho Žaky mohla zhodit….