Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak včera mezismněna,ráno teda klasicky venčící/cvičící vycházka -byla kosa,tak pejsci oba chůzi u nohy+přivolání ze zastavení+couvání oba a oba otočky
v práci si na mně jedna zákaznice otevřela pusu tak jak se mi to dloooouuuuho nestalo,být to má třetí zákaznice-mám limit 3 protivní zákazníci na den-beze srandy
případně být to xtý den v práci,tak to neustojím-no bylo to po 2 dnech volna,
tak jsem to dala,ke konci smněny zamotání s penězma….no byla jsem ráda,když jsem vypadla,a nic mi nechybělo-myslím peníze,nervy už byly v prdeli….
Martin pro mě dojel nakoupil,dojely jsme dom,já večeři,a až mi trochu slehla v břiše,šla jsem chvilku vyvenčit psy,pak si hrát s Dafi na zahradu-nejmín 10 minut jsme aportovaly s činkou heč!!!a Dafču to bavilo a běhala-božííííííííí
dnes volno
takže ráno jsem vstala v půl sedmé,poté co jsem měla pocit,že mi upadnou záda,
o půl osmé jsem to šla rozchodit na vštší vycházku ze psama do lesa-k hájence,za í do lesa,k obrázku,pak dolů po cestičce a zpátky
to bylo táááák krásnýýý
venku sice kolem nuly,ale nefučelo nějak,sluníčko,mráčky,ptáčci,stroměčky,
já byla tááák ščastnáááááááá!!!!!!!
Dafík lítala z pařezu na pařez jak motýl Emanuel s kytky na kytku,Žeryk si našel obr klacek a dělal kung-fu-házel přes hlavu/záda,a nosil si ho,na pařezu mi pak oba daly packu/tapku,jinak si běhaly,já se pomodlila,a kochala jsem se přírodou,pak jsme to vzaly od lípy dolů,
a mě oříjemě překvapilo,že když jsem šla na kraji pole,protože po cestě jely auta,tak na povel-na bok!šli oba 2 psi na kraj pole,dostali sedni,odmně nu a šli jsme od lípy dolů,na zahradě jsem Žerykovi zahrála fotbal,a šlo se dom
doma přkartáčovat Žeryka,přečesat Dfinu,ošmikat jí drápy,
pak vysát celej barák+psům pelechy pořádně,andulkám pod klecí,dát jim nový proložky papíru z práce-nosím dom obří tvrdý papíry co jsou mezi pitím na paletách jako proložky a dávám to pod klec,at není od těch andulek bordel všude,okraje papíru zohybám,mají klec v papírové obří vaničce,
pak všude utřít prach,vzít leštěnkou nábytek v obou místnostech,
no a po obědě šel Martin sedět na tersu,vzal psi chvílu na zahradu,
já si vzala Maxe a 2hodinky jsem trimovala,česala,kartáčovala,pak jsem hovzala strojkem s nástavcemošmikala mu nůžkama nohy,břicho,zadek,sstrojkem zkrátila náprsenku…..
a může začít jaro a teplo
a mě upadnou ručičky/zádička:D:D:D
Martin měl pochopitelně řeči,že jsem to měla dělat až budu mít víc volno…ale to zas budu utahaná z práce….to budu chtít odpočívat….