Odpověď na: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022 Odpověď na: Kecací jaro 2022

PetraK

Brej nedělní den dopolední,

sem se vychajchnovala a uďála k pozdní snídani dovolenkový žřádelničení – kopu smaženek. Jak za totáče z bufáče. Mňáám.

Fifijová
to je dobře, že Pruhu nic Růžici nedaj zadáčo, jen ať ji taky pěkně masíruje. Rumouš se tuhle taky rozvohnila honil ji jak nadmutou kozuuuu 😀
Hlavně,aby se tlapka srovnala

Beton prdění mi ani nepřipomínej. měli jsme tip na maníka, co to umí novým autem a ten debil nejdřív nepřišel jak měl a posléze nám sdělil, že von má jenom auto ale, beton, že jako jinde a zvlášť. Ztratili jsme kvůli tomu kreténovi týden a hlavně, to betonování nejspíš nevyjde na dobu dovolený, takže si budeme muset vzít další????????????? Kvůli neschpnosti dalšího z party ychtylů??? Kdyby přišel, jak měl a kdyby to řekl býval rovnou, hledali jsme jinde a jinak. Ach jo. Já už chápu svýho otce, že s určitou sortou lidí prostě nevycházel 😀 jsem dcerou svýho fotra 😀

Dennyky
, ze 🦇🦇🦇🦇ještě nevylitli 🤔
to neni kočka, to je slonice, tak je taky březí dva roky 😀

Asteris
díky za info, až bych někdy potřebovala tak se třbas jednou ozvu- pokud teda tam můžou i jiný plemena?
Co na strakáče nefunguje, v čem jsou specifičtí?

A Emmě se tam moc líbila jedna doga, jen ji naštvalo, že se jí nemůže zakousnout do ucha, prostě nedosáhne.
😀 😀 😀 já ji úúplně vidím, jak je steknutáááá, že nemože zabíjet! 😀

černej čaj
To byla hypoteticka otazka:
a jo taklenc, tak to jo, to je dobře, páč to by asi bylo něco, to řešit.

Na me asi leze nemoc jak sem ofoukla, ryma, paleni oci, teplotka, skrabani v krku a unava…

ajajajaj, tak se vykurýruj a doufám, že to nebude ten korosajrajt.