Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Sem na skok tu, byla dneska krásnová procházka, vychytala jsem výborný počasí, i když to tak nejdřív nevypadalo. Pak se udělalo tak lůůůkcusně, že jsme prostě nešli domů 😀

Petrs
    supr fotos, já nevim ešivá sem je viděla????? 😮 Nevim už asi nic : Každopádně portrétky jsou výborný. Líbí se mi zadumaná kachna. A taky tam je jedna skoro hádanková fotka, nejdřív jsem na ní koukala, proč jako to je focený a pak jsem TO uviděla 😀

Fifi
    ! A “klidnou” dovolenou dricum na stavbe.
    zatim dobrý , zatím dobrý, dopoledne flákání, odpoledne lehký stavění, neboli příprava na zítra, to bude hůř bude se bourat kus zdi, co se musí předělat.

chuchel v prubanu.
    😀 😀 to je přesný! 😀

Vcera asi moc blbnul s Ruzici a dneska pajda fest na

ale ne!!!! Sakra to je blbý tohle, Když ony ty hrátky s nukleárním hovadem typu Růžice a Tali jsou nebezpečný. Tali tuhle sejmula Rumíčka – za to teda výjimečně nemohla, ale vzala ho tak, že mu bimbala zadní noha tak, že jsem se lekla, že se něco urvalo, fuj to byl hnusnej pohled. Zůstal stát a ta noha tak blbě visela. Naštěstí to bylo jen takový to prvotní a pak to rozchodil. ale udělalo se mi fakt blbě od žaludku.

Černej čaj
    tak jak to dopadlo s klíštětem?

jinak mela sem vcera jen kompaktika, ten je “nanic”
    😀 😀 😀 jehehééééé, hihihiíííí, kdyby moje fotky byly takhle na nic, tak sem Blažej.

bylo asi prvbich 25 km. Zbylych 8km vylezlo slunicko a zustal jen vitr.

ŽJOOOOOOOOOOOO TAK SI TO UŠLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! SEŠ VÝÝBORNÁÁÁ!

Asteris
    ke komu na kurzy „chodíš“?

Mirka
    Denyky-tak už porodila?
    😀 😀 takhle napsaný………… nevim, ešivá by Dennyky byla rádaaaa 😀 😀

k pramenům řek-hooodně fotek+vykládání,v tv to uváděl Luděk Munzar,docela jsme to s tatkem sledovaly,
    my taky koukali, dobrý to bylo, myslím, že se to taťkovi bude líbit, dobřes vybrala i přes to, že říkáš, že nečte, tohle jsou jiný knížky.

a jako nééééé vůůůůůůůůbec ti nezávidím,vůbec…
    no vona je otázka, jak moc velká to bude dovolená v tom pravým slova smyslu 🙂 , ale jo, jasný, člověk nemusí vstávat, do práce nemusí a může být venku s čoklema dloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouho. TO je pro mě děsně moc.

jak dafinka cela rozevlata bezi
    😀 😀 😀 toooo je výborná fotkááá čaajdooo!