Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Petrs01
    Ale ty stavby ho omlouvají.
    no jasně, teď je vysoce hájenej. a to i při vysoký protivnosti, páč je mi jasný, že občas není kde brát. Se pak preventivně stáhnu z pozic a je hájenej, páč jinak já umim bejt hrozná megera 😀

tak mě taky neroztrhnul ve dví, ale nějak jsme to přežili.
    tak ale taky svatej, zase 😀

Dennyky
    A VYCHÁZÍ TO? 😀

a co myslíš Ty? Sválně, no, řekni 😀

Tak to já jsem tadyk jediná, která má fajn chlapa?
    Brtnik je ale fajn chlap, to já ho nepomlouvám, naopak

černej čaj
    pejsci a panicka se uz nemuzou dockat vychazky
    🙂 a stihli jste nějaký normoš počasí? My naštěstí jo, pak to začlo.
    Mimochodem dneska jsem byla v Řepích, úplně už jsem zapomněla, jakej to tam bývá vidrholec, brrr. Fučelo to tam místy tak, že se nedalo nadechnout pomalu ani.

Kuskus
    Miri, to dáš, hlavně si neblemcej stehy

😀 dostane límec a bude! 😀

hádejte co
    A já… já se dám podat 😀 😀

Fifi
    Snad bude letosni sezona na tamnim hnizde bez katastrof, teda ne snad, musi bejt!
    Muší, muší!!!

Hele ti rybáři mají věci často dost vychytaný- viz naše supr lehký a nepromrzný holinky. Já je tehdy kupovala myslím tady
    https://www.chytapust.cz/?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X1gfJ7Bq8uAyxA9SguWqLpfC_M8rnkFgoU6gVRmHEBQGWD4-uNOrooaApUwEALw_wcB

a dobře jsem to s maníkem probrala, poradil, všechno jsme prokonzultovali, oni to často zkouší právě na sobě, takže jít k rybářům mi přijde jako ideální.

Dennyky, Petrs01
    myslíš tak?
    jooo

Jééé to byl tehdy výbornej sraz. Hele holky, nechcete se čase srazit tady u nás? Optala bych se ve vedlejší hospodě, že když jim nevaděj dva psi, tak kolik dalších by ešče mohlo přijít na oběd 😀

Du hají, dneska jsem kantáre.