Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Petrs01
Ale ty stavby ho omlouvají.
no jasně, teď je vysoce hájenej. a to i při vysoký protivnosti, páč je mi jasný, že občas není kde brát. Se pak preventivně stáhnu z pozic a je hájenej, páč jinak já umim bejt hrozná megera 😀
tak mě taky neroztrhnul ve dví, ale nějak jsme to přežili.
tak ale taky svatej, zase 😀
Dennyky
A VYCHÁZÍ TO? 😀
a co myslíš Ty? Sválně, no, řekni 😀
Tak to já jsem tadyk jediná, která má fajn chlapa?
Brtnik je ale fajn chlap, to já ho nepomlouvám, naopak
černej čaj
pejsci a panicka se uz nemuzou dockat vychazky
🙂 a stihli jste nějaký normoš počasí? My naštěstí jo, pak to začlo.
Mimochodem dneska jsem byla v Řepích, úplně už jsem zapomněla, jakej to tam bývá vidrholec, brrr. Fučelo to tam místy tak, že se nedalo nadechnout pomalu ani.
Kuskus
Miri, to dáš, hlavně si neblemcej stehy
😀 dostane límec a bude! 😀
hádejte co
A já… já se dám podat 😀 😀
Fifi
Snad bude letosni sezona na tamnim hnizde bez katastrof, teda ne snad, musi bejt!
Muší, muší!!!
Hele ti rybáři mají věci často dost vychytaný- viz naše supr lehký a nepromrzný holinky. Já je tehdy kupovala myslím tady
https://www.chytapust.cz/?gclid=Cj0KCQjwl7qSBhD-ARIsACvV1X1gfJ7Bq8uAyxA9SguWqLpfC_M8rnkFgoU6gVRmHEBQGWD4-uNOrooaApUwEALw_wcB
a dobře jsem to s maníkem probrala, poradil, všechno jsme prokonzultovali, oni to často zkouší právě na sobě, takže jít k rybářům mi přijde jako ideální.
Dennyky, Petrs01
myslíš tak?
jooo
Jééé to byl tehdy výbornej sraz. Hele holky, nechcete se čase srazit tady u nás? Optala bych se ve vedlejší hospodě, že když jim nevaděj dva psi, tak kolik dalších by ešče mohlo přijít na oběd 😀
Du hají, dneska jsem kantáre.