Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To se mi dneska nedobře fstávalo. Jsme se fčéra s Brtnikem naložili asi na 4 hodiny do vany po sto letech. i s proseccem. Takže to vstávání pak tomu odpovídalo.
Musím potěšit Kuskus – její povzbuzování Go! Mouses go! se neminulo účinkem a to hovado pruhatý se, špinavý jak prase od hlíny, stursky, cihel a bahna, opět nasáčkovalo do postele. Nechce někdo miliardu kočiček? Páč ho ho roztrhám jak starej kalendář 😀
Fčéra se mi povedlo lůůkcusní hovězí, krásně se vidličkou na nítě trhalo. Dělala jsem ho na hromadě kořenový zeleniny – vč. červený řípy, která pak dá omáčce, když se to rozmixuje pěknou barvu. vkydla jsem do toho zakysanku a to byl lábuš, podáváno s hedvábnou brkaší. Chlapi si pošmákli. Taky si to zasloužej, za tu dřinu.
Mirka D.
a zase-je celej den zavřenej
vyřiď mu, že má velké štěstí, že nemá po boku mě, protože to už bych dávno byla zavřená já, za jeho vraždu. Do háje, to mu na tom psovi ani trochu nezáleží, že z něj dělá regulérního feťáka zmagořenýho?
paní tam nemluví o tom,co dělat,když Martin sedí na terase,a Žeryk řve doma,že chce jít za ním …….
ano, paní neluví o tom, že Martin sedí na terase…… protože jí nenapadlo, že by někdo takhle magorsky vyráběl systematicky x-let magorskýho psa, kdyby jí to napadlo, tak by pravděpodobně dojela k vám a Martina ubezdušila stejně jako já, páč jí na psech záleží.
ted se mně Martin ptá-jestli teda ten pes pochopí,
odpověděla bych mu otázkou, jestli on sám někdy pochopí, že tohle nemá dělat VŮBEC!
tvl-já to nedávám…..
nedivím se Ti, to asi nikdo tady
ale Martin nechce levný auto…
tak radši nemá žádný a musí somrovat?
jak na malýho čoklíka voláte Kazane k noze?:D:D:D
a klíďo píďo. Když můžu já mít Ešuse a Rumíčka a Baníčka, tak proč ne Kazan čibaba? 😀
Míla
R. bojuje o každý foto s kytkou, na kterou zaostřil tchán o dovolený v roce 1979 😛
😀 😀 😀 : D
promiň, rozesmálo mě to tu nahlas, chápu, že to asi pro Tebe ftipný nejni, ale pro mě jo.
Maya
hele jaks to myslela s tím busem, že jedna linka na 4řádech?
a jak se jeví nový štěkanátko u bráchy?
postel nemá nožičky
a tak to je na tom stejně jako moje práce, takže taky neuteče 😀
Zkus obraz se slunečnicema, tam by ty klece mohly být.
Dennyky
krásnej ty rybník, jako vod pana malíře.
hm, taky bych mohla udělat kanečka, dík za inšpiraci.