Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

Fifi-ale já vím,že zákazníci neznají to druhou stránku,
    když něco rozbijí-řeknou-zavolejte uklizečku
    a já-no my si tady uklízíme sami
    hele,jasně,že když řeknu zákazníkovi-máte nahnilou okurku,tak si vemte jinou,rozbitej jogurt-vezmete se jinej a nebo chcete o jogurt/metanu…mín?
    a dám to do sáčku,na kasu-a pak to já,nebo někdo odnese…
    jenže holt někdo přijde a řekne-mám nahnilou okurku-vezmu si jinou,tuhle tady nechám-a někdo to švuhne do ragálu a zdar
    někdo přijde a slušně řekne-můžete zazvonit na další kasu?-někdy si hned nevšimnu,že fronzta…
    a někdo žařve-kasa-at jde někdo na kasu…
    zázrak je,když někdo dojde a řekne-rozbil jsem támhle něco-to je fuk co,může to prosím někdo uklidit??
    většina lidí neřekne nic,a ještě větší většina v tom šlape….
    jasne,může mít rozbitý zboží,nahnilý,cokoliv
    ale proč to sakra strká kam nemá?
    nebo další zákaznice-namarkuju jí zboží-ona-jo,tak to vyšlo-a vytáhne mlíka,co si tam strčí za kasu do regálku s pítím-já na ni-to vylo so?
    a ona-já,vím,že je to sprostý,ale kdyby mi nevyšly peníze,tak bych to nebrala,vyšly,tak jsem si to mlíko vzala…
    takže kdyby mněla málo peněz,večer si my z regálku uklidíme mlíka,co tam baba nechá…
    přitom stačí řít-a dělá to dost lidí a je to v pohodě-mám 100kč-tak se předtím zarazte,kdyby to nyvyšlo-a člověk si to dopředu hlídá,a je to v pohodě,a bud to vyjde,nebo ten dotyčnej řekne-omlovámse toto su nevezmu-a není problém
    furt lepší jak to vrazit do regálu a zdar….
    nic omlouvám se za slohovku,jo říkají my lidi-no joo ty to vidíš ze strany prodavačky
    ale já taky nakupuju-a nikdy mně nenapadlo dělat polovinu věcí co naši NĚKTEŘÍ ZÁKAZNÍCI
    netykám prodavačkám,neotvírám si na ně pusu,neříkám ¨jim,že mají dělat tohle a tamto,a přoč nemají toto….
    jinak jasně-protivní byla 2 lidi včera dalších 3000lidí bylo v pohodě
    pár vyloženě fajn-víc než pár:-)))někteří jsou fakt milí:-))))
    jen prostě-někteří stojí za to…