Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak u nás je od úterý v práci sranda-v úterý-já ráno+vedoucí-chladařka paragraf
-takžže já pečivo,pečení,vedoucí-zelenina naházet+maso,pak se mnou od sedmi průběžně chodil na kasu,k tomu vybaloval mražený,já k tomu odbíhala k drogerce,v 9 přišla kolegyně na mezismněnu,a v deset o 3hodky kolega dřív do práce,
slavnostně jsme vybalily chladák,k tomu chodily na kasu,-no o půl druhé jsem vypadla k psychologovi-v práci od třičtvrtě na 5 od rána-u psychologa jsem chytla depku jak svina-teda po půlhodině s ním….
objednal mně za 2 mněsíce….miluju naše zdravotnictví….
no nic,přijela jsem ve 3-do 5 hodin si dala šlofíka,pak jsem šla chvílu ze psama-teda chvílu-byla jsem kousek ke křížku s několika cvičícíma přstávkama pro Žeryka-revírky aportky v poli,to vždycky Dafi sedí,čeká…
ve středu jsem ráno volala veterinářovi-on,že je v karamténě,takže stehy za týden….
se picnu…….
no nic,dala jsem krátkou vycházku,nakonec trochu házení míčků Žerykovi,a vydala se na mezismněnu…
večer jsem ani nešla ze zvěřincem,byl s něma chvilku Martin
tak jsem vyprala jednu pračku,pak zimní bundu,takže se ochladilo….vysát kilo hliny ze sedačky,a šla si zacvičit….
dnes ráno krátká vycházka k lípě a zpět,
pak na zahradě házení Dafi 3metry uzlíků-párkrát,Žerykovi míček,
pak šupky hupky na mezismněnu-2 lidi půjčený s jiné filiálky-protože neschopenky,paragraf-k tomu kolegyně co byly v práci-2-tak oběma dnes ochořely děti,tak šli dřív dom….
božíííí
v práci zákazníků,jak kdyby jsme to dávaly zdarma-vybalování,kasa,pak rychlej nákup,
odpo liják,zima
tak na 5 munutek vyvenčit psy,vysát další kilo hliny,vyprat
dFI POSLEDNÍ PRÁŠEK A STEHY ZA TÝDEN-CHUDÁK,UŽ MOHLA MÍT KLID-A MY TAKY…