Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To si fčéra pěkně zapršelo. A nejvíc lilo, když jsem pěšky pochodovala od tramvaje Řepama. Brtnik se zakousnul v autě na cestě, tak jsem nechtěla stát a šla jsem pěšmo napřed, bohužel mi nedošlo, páč jsem idiot, že to není vhodnej nápad, když cedí a fouká. Takže jsem za chvíli byla tak jako dost i mokrá, což vzhledem k tomu, že jsem tři dny v práci po nemoci asi nebyl nejlepší nápad. Tak uvidíme, jak tohle ustojíme my s tělem. 🙂
    Psali tuhle na tom pošahaným Seznamu, že v německu lidi vykupujou olej……. říkala jsem si, že to je výbornej nápad tohle napsat, že se čecháček hnedle chytne a půjde taky vykupovat. No a neřikala sem to? Včera jsem chtěla koupit volej a von néni. Tvl, já bych ty noviny fakt už zakázala. Dělaj jen bordel, paniku a jsou furt negativní.

Jojojooooj, čárky ve větách…………….. to radši budu dělat, že jsem nečetla, měla bych deprézi. Už takhle ji mám. Páč čeština mi vždycky šla a teď jak píšu ve zběsilým tempu, tak to prasím úplně neskutečně. Hůř jak základka 🙁

Mílo, pozdravuj Roberta, že mu přeju, ať se brzo odrazí ode dna. Stěhování je příííšernost příšerná, taky jsme to takhle tahali postupně. Ale výhoda je, že to prostě za nějakou dobu skončí a pak to budete mít pěkňoučký. Hlavně, ať se ten trouba nehrne do žádný funkce v SVJ, aby měl už taky klid.

já jsem se teď nějak kousla s vařením a vařit se mi vůbec, ale vůbec nechce. A musim žejo, hlavně o víkendu, když je u nás pan zedník, tak aby chlapi nebyli hlady. Tentokrát asi uďělám hambáče.

Fifajz 😀 😀
    Ja zapla plotynku pod panvickou, kde jsem vcera prasila tortilly. 😀
    tak to jsi tady dobře 😀 , zde klub paličkových dcer 😀

Maya

každopádě byste asi měli mít plán B, co budete dělat, až to nevyklidí ani za ty 2 měsíce
    no tahle varianta mě napadla hned, obávám se, že nevyklidí. protože času na to měla kopu, než se to vyřídilo.

aaa gratuluju k novýmu noťasu, sice takhle na začátku vopruz, ale bude Tvůj a to je důležitý.

Dennyky
    žjofka to je relax! Vídejo se mi ale neotevře, prej to mám zkusit jindá.

chvíli mi trvalo, než jsem to přeložila 😀

taky? 😀 😀

černej čaj
    kikinka v hrsiku
    tak tohle byl pro mě překladatelskej oříšek, páč jsem to četla dřív, než jsem znala souvislosti a vůbec neměla šanci se dobrat k tomu , co to teda je 😀