Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Maya

to byl dneska dena ještě jsem domů táhla dva noťasy neb mě odchytil IT a vnutil mi můj novej noťas, takže až to ozkouším, budu mít už jen svůj a ne půjčenej, to jako super, ale co to zas je za módu, že novej je nějakej širokoúhlej děs, skoro se mi ani nevešel do tašky, takže koupit na to novou tašku na noťas asi nebude moc jednodudchý
    cernejcaj
    tak jestli je v dluzích, tak to je blbý
    každopádě byste asi měli mít plán B, co budete dělat, až to nevyklidí ani za ty 2 měsíce
    Denny
    jsem našla toto, takže být tebou bych si prostě zavolala na příslušný úřad práce
    Příspěvky (nesprávně označované jako „dotace“) jsou zaměstnavatelům poskytovány v rámci aktivní politiky zaměstnanosti. Vyřizuje je oddělení trhu práce. Podmínky a výše příspěvků jsou v každém kraji jiné, v každém roce jiné a mohou se měnit i během roku. Proto je nutné zjistit aktuální možnosti na oddělení trhu práce. Obecně se dá říci, že příspěvky jsou určeny zaměstnavatelům na zaměstnance, kteří jsou hůře nebo špatně uplatnitelní na trhu práce. Nebo pro nezaměstnané, kteří se rozhodnou podnikat, a zaměstnají tak vlastně sami sebe. Dále existují příspěvky na vybavení provozovny při zřízení nových pracovních míst.